Antalya’da kamyonetten düşen otel çalışanı 8 gün sonra hayatını kaybetti
Antalya’da kamyonetin arakasından düşerek ağır yaralanan otel çalışanı 8 günün ardından hayatını kaybetti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otele malzeme götüren kapalı kasa kamyonetinin arka kapağının açılması sonucu asfalt zemine düşen 34 yaşındaki otel çalışanı O.Y. ağır yaralanmıştı.
Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen O.Y. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 8 günün sonunda hayatını kaybetti.
Gözaltına alınan kamyonet sürücüsünün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

