Tez Tour, Kiev ile İzmir'i direkt uçuşlarla bağladı

Tez Tour, Kiev ile İzmir'i direkt uçuşlarla bağladı
TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Tez Tour’un Windrose Havayolları’nın A321 tipi uçağıyla gerçekleştirdiği uçuş ile doğrudan Ukrayna’nın başkenti Kiev’e bağlandı.

Tez Tour, Kiev ile İzmir'i direkt uçuşlarla bağladı
Tez Tour, Kiev ile İzmir'i direkt uçuşlarla bağladı

İlk uçuşla İzmir’e sabah 09.35’te gelen 210 yolcu ile Ukraynalı seyahat acenteleri yetkilileri ve Ukraynalı basın mensupları çiçeklerle karşılandı. Düzenlenen karşılama töreninde TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, Tez Tour İzmir Bölge Müdürü Beyzat Tunalı ve TAV yetkilileri yer aldı.

TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, “İzmir Adnan Menderes Havalimanı İzmir'in ve bölgenin giriş kapısı olarak turizm alanında üstlendiği bu büyük rolü hakkıyla yerine getiriyor. Bugün İzmir ve çevresine bakıldığında, turistlerin çoğunluğu ülke ve şehre ilk girişi havayolu ile yapıyor. Kentimizi Ukrayna pazarına da Tez Tour ile açmak bizi çok memnun etti. Tez Tour ile bugüne kadar İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı Rusya ve Belarus’a da bağlamıştık. Dileğimiz Tez Tour’un faal olduğu tüm destinasyonları İzmir’e bağlamak. Tez Tour’a da İzmir’e olan güvenleri ve inançları için teşekkür ederiz” dedi.


Bu Haber 28.05.2013 - 11:50:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Izmir`li 28.05.2013 - 04:28

    ETIK.or.tr alsana firsat. Hadi bakalim boş musunuz, dolu musunuz görelim. BDT`de yeterince bilinmiyoruz diye dert yanıyordunuz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.