Temel Aygün açıkladı: Titanic hangi otelini ne zaman açacak?

Temel Aygün açıkladı: Titanic hangi otelini ne zaman açacak?

Türkiye’de 10 otel ve Golf Club, Almanya’da ise 3 otelle faaliyet gösteren Titanic Oteller Zinciri tesislerini yeniden açacağı tarihi belirledi.


TurizmGüncel

Konuyla ilgili olarak TurizmGüncel’e bilgi veren Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Merkez İcra Kurulu Başkanı Temel Aygün, ‘’Pandemi döneminde Titanic Business Kartal otelimizde sağlık çalışanlarını ağırladık. Titanic Anadolu Gebze otelimiz ise bu süreçte faaliyetlerine en üst hijyen kriterlerine göre kesintisiz olarak devam etti. Yeni normal dönemde 8 haziran itibariyle Titanic Business Kartal’da da yeniden misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız’’ dedi.

Diğer otellerin açılış tarihleri

AYG Grup bünyesindeki diğer otellerden Titanic City Taksim’in 15 Haziran’da, Titanic Deluxe Bodrum’un 26 Haziran’da ve Titanic Deluxe Golf Belek’in 2 Temmuz’da açılacağını belirten Temel Aygün, diğer otellerin ise talebe bağlı olarak temmuz sonu-ağustos başı açılmasının planlandığını kaydetti.

Berlin’de bir otelini daha açacak, 5 yıldızlıyı bekletecek

Almanya’da bulunan Titanic Chaussee Berlin otelin pandemi dönemi süresince açık olduğunu ve titizlikle uyguladıkları “Safe Touch” manifestosu doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiğini kaydeden Temel Aygün, Titanic Comfort Mitte’yi 15 Temmuz’da açacaklarını, 5 yıldızlı Titanic Gendarmenmarkt Berlin otel için ise biraz daha bekleyeceklerini ifade etti.

Ege otelleri iç pazardan pay alacak

Ülkelerarası seyahatlerin talebe göre şekilleneceğini belirten Aygün, tur operatörlerine gelecek talebin önemli olduğuna dikkat çekti. Aygün, ‘’Yeni yapılan İstanbul-İzmir oto yolu tüm Ege otellerine katkı sağlayacak, bu bölgedeki otellerin iç pazardan pay alacağını düşünüyorum. Bu dönemde insanlar toplu ulaşım araçlarından ziyade hususi araçla ulaşılabilen yerleri tercih edeceklerdir. Yeni dönemde insanların adapte olmakta en çok güçlük çekeceği noktanın maske kullanımı olacağını düşünüyorum. Onun dışında her şey normal olacak.’’ dedi.

Sosyal değil fiziksel mesafe

Yeni normaldeki ‘sosyal mesafe’ kavramının, fiziksel mesafe olarak adlandırılması gerektiğini belirten Temel Aygün,” Bu salgın hastalığın biran önce tüm dünyamızı terk etmesini, aşının bulunmasını ve yeni turizm döneminde hep beraber sağlıklı ve huzurlu olmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 02.06.2020 - 16:40:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Serkan k 03.06.2020 - 11:30

    Sayın temel aygün demek ki 18 dakikayı izliyor tele 1 deki programda sayın hocamız emre kongar söyledi. Sosyal mesafe degil fiziki mesafe söyleminin doğru olduğunu. Eğer izlemeden bu cümleyi kurduysa kendisini tebrik ederim.

  • Kürsat 03.06.2020 - 06:30

    Bazi insanlar farkli dir. Sosyal mesafe degil. Fiziki mesafe.... DOGRU bir cümledir. Tsk. Hemserim.!!!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.