TatilBudur’dan yeni yıla özel tatil rotaları

TatilBudur’dan yeni yıla özel tatil rotaları

TatilBudur, yılbaşı geçesine özel tatil rotalarını açıkladı.


TatilBudur; yılbaşı gecesi için her zevk ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunan rotaları açıkladı. Yeni yıla eğlenerek ya da dinlenerek girmek isteyenler için Antalya’dan Bolu’ya, Erzurum’dan Bursa’ya kadar Türkiye’nin farklı noktalarında ve yavru vatan Kıbrıs’a kadar birçok program alternatifi sunuyor. Birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı özel konser programlarının da bulunduğu TatilBudur’un yılbaşına özel programlı rotalarında; en iyi fiyat garantisi ve 4 ay erteleme fırsatları mevcut.

Kıbrıs, birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı programlarıyla yılbaşı rotalarının başında geliyor. Bununla beraber 2024 yılına girerken termal oteller ve doğa ile iç içe programlar en çok tercih edilen seçenekler arasında.

Termal kaynaklar açısından çok özel bir konuma sahip olan Türkiye’de; Afyon, Kütahya gibi birçok destinasyon bu dönem için cazip seçenekler sunuyor.

Yılbaşı gecesinde en çok tercih edilen lokasyonlardan olan Ağva, Abant, Kartalkaya, Uludağ ve Erzurum’daki yılbaşı kış otelleri ve kayak otelleri farklı eğlence programlarıyla tatilseverleri bekliyor.

TatilBudur; oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, her şey dahil ve alkolsüz her şey dahil imkanlarıyla yeni yılda da alternatifli konaklama imkanı sunuyor.



Bu Haber 12.12.2023 - 11:43:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.