TatilBudur blokzincir ekosistemine girdi, ExenPay ve Bitexen ile iş birliği yaptı

TatilBudur blokzincir ekosistemine girdi, ExenPay ve Bitexen ile iş birliği yaptı
TatilBudurCom, blok-zincir ekosistemine dahil oldu.


İş Bankası Grubunun sermaye fonu şirketi olan İş Girişim Sermayesinin 2015 yılında ortak olduğu ve 2020 yılında mevcut ortaklıktaki payını artırarak büyük hissedarı olduğu TatilBudur şimdi de Bitexen ve Exenpay ile birlikte blok-zincir çözümleri, yeni nesil kullanıcı uygulaması, dijital cüzdan ve sıra dışı NFT çözümleri kapsamlı stratejik iş birliğine imza attı.

Son yıllarda kullanım alanları oldukça artan blok-zincir teknolojisi ekosistemine adım atan Tatilbudur.com; utility token, NFT ve blok-zincir temelli cüzdan uygulamalarını hayata geçiriyor.

2,5 trilyon doları aşan bir ekosistem

Tatilbudur.com, TESLA, Meta (Facebook), Microstrategy gibi teknoloji firmaları ile kripto varlıklardan oluşan ve toplam ekonomi değeri 2.5 trilyon doları aşan blok-zincir ekosistemine ilk adımını Tatil Token ile atıyor. Kripto varlıklar ile gerçekleştirilebilen işlemlerin tamamen takip edilebilir, objektif ve çok hızlı gerçekleştirilebilir olması turizm sektöründe birçok avantajı da beraberinde getirecek. TatilBudur ve Bitexen şirketlerinin ekosistemlerinin bir araya gelmesiyle milyonlarca kişiye ulaşılması ve avantajlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların oluşturacağı bir ekosistem haline dönüşmesi bekleniyor. Kullanıcılara birçok üründe erken rezervasyon ve satın alma hakkı, indirimli fiyatlar ve özel deneyimler sunulurken bu fayda unsurlarının Bitexen ve TatilBudur ekosistemlerinde yer alan birçok paydaş ile de genişletilmesi hedefleniyor.

TatilBudur1

Seyahat Deneyimlerinin NFT'leştirilmesi

TatilBudur, NFT (Non-Fungible Token) ile kullanıcıların gerçekleştirmiş oldukları seyahatlerin ve özel deneyimlerin NFT'leştirilmesiyle Proof of Travel (Seyahat İspatı) kavramını da hayata geçirmeyi hedefliyor. Bu sayede ileride ortaya çıkması beklenen mobil cüzdan uygulamasıyla bireyler, NFT'lerini Tatil tokenleri ile oluşturabilecek ve görüntüleyebilecekler.

TatilBudur Dijital Cüzdan

Tatilbudur.com, yakın bir tarihte kullanıcılarına sunmayı planladığı dijital cüzdan uygulamasını Bitexen ve ExenPay ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle bir üst seviyeye taşıyarak blokzincir temelli işlevleri de aktifleştirecek. Böylece kullanıcılara özel deneyim ve faydalara erişebilmesini sağlayarak ilerleyen aşamalarda NFT'lerin oluşturulması, saklanması ve transfer edilebilmesi gibi özellikleri de sunabilecek.

TELEGRAM



Bu Haber 21.01.2022 - 12:10:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.