TatilbudurCom’dan yeni yıl tatili turları

TatilbudurCom’dan yeni yıl tatili turları

TatilbudurCom, heyecanla beklenen yılbaşı akşamını farklı destinasyonlarda geçirmek isteyenler için tur rotaları belirledi.


TatilbudurCom, yılbaşı dönemi için Türkiye’deki öne çıkan rotaları belirledi. Kapadokya ve Doğu Ekspresi ile Kars-Erzurum turları misafirlerini ağırlayacak. Havayolu ve karayolu ulaşımı, profesyonel rehberlik hizmetleri ve konaklamalı tur seçenekleri yeni yıla özel fiyatlarla ve ödeme kolaylıklarıyla TatilbudurCom’da.

Anadolu Yarımadası’nda yer alan Kapadokya, dünyanın her bölgesinden ziyaretçi çekiyor. Peri Bacaları, Göreme Açıkhava Müzesi, Uçhisar, Ürgüp, vadiler ve seyir teraslarında yeni yıla girmek isteyenler Kapadokya’ya yeni yıla özel Türk Hava Yolları ile kesin kalkışlı uçuşlarla gidebilir. Uçaklı ve konaklamalı planlar için TatilbudurCom ödeme erteleme ve taksitlendirme seçenekleriyle farklı bütçelere uygun fiyatlara ek yüzde 10’a varan indirimler ve de sunuyor.

Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan ve biletleri haftalar öncesinden tükenen Kars Doğu Ekspresi ile yeni yılın ilk günü; on iki Havariler Kilisesi, Taş Köprü, Kars Kalesi ve Kanlı Tabya Sarıkamış Şehitleri Müzesi gezilebilecek. Yüzyıllardır birçok uygarlığa ev sahipliği yapan Ani de Surlar, Aslanlı Kapı, Büyük Katedral, Resimli Kilise, Selçuklu Sarayı, Anadolu’da yapılan ilk cami olan Menuçehr Cami gibi önemli kalıntıları ziyaret edilecek yerler arasında. Son olarak ziyaretçiler Çıldır Gölünde Kars’ın meşhur sarı balığını tadabilecekler.



Bu Haber 21.12.2022 - 15:36:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.