Taner Kilit İşkur'un fuarına katıldı: Fuara katılım yüksek, turizm çalışanları endişeli

Taner Kilit İşkur'un fuarına katıldı: Fuara katılım yüksek, turizm çalışanları endişeli
İşkur'un düzenlediği istihdam fuarında konuşan Crystal Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Taner Kilit, turizm sektöründe yaşanan kriz sebebiyle, bu yıl fuara ilginin çok yüksek olduğunu ifade etti Kili, "2 bine yakın başvuru formu aldık. İnsanlar maalesef işleri ile ilgili endişe halindeler. 'Ne zaman işlerimiz açılır, ne zaman oteller elaman alımına başlar?' diye çok fazla soruyla karşılaşıyoruz" dedi.


Antalya Cam Piramit Fuar Alanı'nda düzenlenen "ANİF-2016 Antalya İş Fırsatları Zirvesi'' üç gün boyunca iş arayanların mekanı oldu. Binlerce kişi iş bulma adına fuar alanında yer alan stantlarda bol bol CV doldurdu. Fuarda en çok ilgi çeken standlardan birisi de Crystal Hotels oldu. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Taner Kilit 2 binin üzerinde iş başvurusu aldıklarını söyledi.
 
Crystal Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Taner Kilit, iş umudu ile standa gelenlerle birebir ilgilenirken, onlarla sohbet edip şirketleri ve iş fırsatları hakkında bilgiler verdi.  Crystal Hotels Kemer Bölge Koordinatörü Ali Zengin ve Crystal Hotels İnsan Kaynakları Koordinatörü İhsan Somuncu da  konuklar ile ilgilendi.

 
Crystal Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Taner Kilit fuarı değerlendirirken “ İşkur’un düzenlediği İstihdam Fuarı'nda yerimizi aldık. Fuara ilgi ilk ve ikinci günü oldukça yoğundu. Maalesef turizm ile ilgili bir takım belirsizlikler var. Bu belirsizliklerden dolayı da insanlar geçmiş senelere göre daha yoğun ilgi gösterdiler. 2 bine yakın başvuru formu aldık. İnsanlar maalesef işleri ile ilgili endişe halindeler. 'Ne zaman işlerimiz açılır, ne zaman oteller elaman alımına başlar?' diye çok soru ile karşılaşıyoruz.  Bu fuarın oldukça faydalı olduğu kanaatindeyim. Katılanlara ve bu fuarı düzenleyenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Halil Öncü)

 



Bu Haber 06.03.2016 - 10:36:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yorum yapanlar 11.01.2021 - 12:04

    Neye güvenip konuşuyorsun yardım edilesi kişiler sizi en yakın sürede bulup gerekli yardımı yapıcağım ondan hiç bir şüpheniz olmasın. Bi ara da eba tv den Türkçe dersi izleseniz iyi olur biraz daha düzgün yazabilirsiniz belki yorum yaparken. Yani dayak yemek yemek için bu kadar istekli olanları hiç görmemiştim. Gerekli yardımı yapıcağım size.

  • eski galeri crystal yöneticisi 07.03.2016 - 02:59

    ağzınıza sağlık doğru tespit. az personel cok stajer :fazla mesai.... personelin suyunu çıkar .....ekim15 veya kasım15 bye bye

  • turizm emekcisi 06.03.2016 - 11:23

    birakalim boyle reklamlari sevgili taner kilit. sektorde insanlara issiz kalacaklarini dusunduren sizlersiniz. Egitim danismaniniz dediginiz Adil Gurkan kapi kapi dolasip gelin bizde staj yapin diyor, bunun tek bir aciklamasi var iscilerinizi cikarip yerine stajer koyacaksiniz. Bu yuzden issiz kalacak insanlar, yillarca panikle actiginiz otellere ruslari doldurdunuz simdi ucuz isci pesindesiniz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.