Sunny Heart Travel Thomas Cook'la iş birliği yapmak istiyor

Sunny Heart Travel Thomas Cook'la iş birliği yapmak istiyor
Thomas Cook'un eski çalışanları tarafından kurulan Sunny Heart, Fosun tarafından online tur operatörü olarak yeniden ayağa kaldırılan ve ATOL lisansı alınan Thomas Cook'la iş birliği yapmak istediğini açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Yaklaşık bir yıl önce iflas eden Thomas Cook'un bünyesinden şimdiden iki yeni seyahat şirketi çıktı.

Thomas Cook markası ile şirkete ait Casa Cook ve Cook's Club otel markalarının satın alan Çinli yatırım şirketi Fosun, online tur operatörü olarak Thomas Cook'u yeniden sektöre döndürdü.

‘’B2B’de bir fırsat göreceklerini umuyorum’’

Şirketin eski çalışanları ise, isim ve logosu ile Thomas Cook'u çağrıştıran Sunny Heart isminde başka bir online tur operatörü kurdu. Yakında piyasaya sürülecek olan Sunny Heart, ATOL lisansını alan Thomas Cook ile birlikte çalışmayı umduğunu açıkladı.

Thomas Cook'un eski IT Müdürü ve şimdiki Sunny Heart Travel'ın CEO'su  Steve Bentzen, ''Thomas Cook'un Sunny Heart'ün ürünlerini satmak için B2B fırsatı göreceklerini umuyorum'' dedi.

Üç pazarlama bir tane proje yöneticisini işe aldı

Thomas Cook'un eski 5 çalışanı tarafından kurulan ve denizaşırı gelişim ekibine sahip olan Sunny Heart'ün, sonbaharda yapacağı lansman öncesi ekibe katacağı başka Thomas Cook çalışanlarını da arıyor. Şirketin 3 pazarlama yöneticisi ile bir tane de proje yöneticisini işe aldığını ifade eden Bentzen, şirkete ilişkin daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını açıkladı.



Bu Haber 15.09.2020 - 11:14:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.