Suat Delidere, BN Hotel Thermal & Wellness’in yeni genel müdürü oldu

Suat Delidere, BN Hotel Thermal & Wellness’in yeni genel müdürü oldu

Lifestyle thermal’ konseptini Türkiye’ye ilk kez getiren BN Hotel Thermal & Wellness’te, genel müdürlük görevine Suat Delidere getirildi.


Mersin-İçmeler mevkiinde ‘Luxury thermal’ konseptiyle faaliyet gösteren BN Hotel Thermal & Wellness’in genel müdürlük görevine, otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Suat Delidere getirildi. 

Profesyonel iş hayatına 2002’de Divan Bodrum Hotel ile başlayan Delidere, ardından birçok otelde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

2002 yılında Divan Bodrum Hotel’de başlayan kariyerine 2011 yılına kadar devam etti. 2011-2013 yılları arasında Rixos Premium Bodrum Hotel’de kariyerine devam eden Delidere, 2013 ile 2014 yılları arasında Les Ottomans İstanbul’da ve 2014 – 2015 yıllarında Papillon Zeugma Relaxury Belek’te yiyecek ve içecek müdürü olarak devam eden Delidere, 2015 yılında NG Sapanca Wellness & Convention Hotel bünyesine dahil oldu. 4 yıl boyunca otelin yiyecek ve içecek direktörü olarak görev alan Delidere, 2018’de genel müdür yardımcılığı görevini devralıp 2023 son çeyreğine kadar başarıyla sürdürdü.

2023’ün son çeyreği itibariyle BN Hotel Thermal & Wellness’in genel müdürlük koltuğunu devralan Delidere şu açıklamalarda bulundu: 

“Kısa sürede termal turizmi alanında başarısı çok kez ödüllendirilen bu markanın içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Mersin, Akdeniz Bölgesi'nin ve Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olma potansiyeline sahip. Bugüne kadar deniz ve güneşi ile öne çıkan Mersin’e termal değeri de ekleyerek yeni bir destinasyon turizmine kapı açan BN Hotel ve harika ekibi ile yeni başarı hikayeleri yazmak için sabırsızlanıyorum.”



Bu Haber 28.11.2023 - 11:45:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.