Stajyer otel çalışanı Murat Oğraş’ın ölümüyle ilgili önemli gelişme

Stajyer otel çalışanı Murat Oğraş’ın ölümüyle ilgili önemli gelişme
Bundan 10 yıl önce Rixos Lares Otelde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Murat Oğraş’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.


İçişleri Bakanlığı yetkililerinin, Süleyman Soylu’nun bilgisi dahilinde, Burak Oğraş’ın ailesiyle görüştüğü öğrenildi.

Medyascope'tan Fırat Fıstık'ın haberine göre oğlu için hukuk mücadelesini sürdüren Murat Oğraş, “10 yıldır mücadele ediyorum, bugün aradılar ve olayla ilgileneceklerini, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nü de bilgilendireceklerini söylediler” dedi.

Tekirdağ’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde okuyan Burak Oğraş (16), 2011 yaz döneminde okulunun zorunlu stajı için gittiği Antalya’da Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Rixos Lares Hotel’de şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmişti. Soruşturma 10 yıldır tamamlanamadı. Aile ise etkin bir soruşturma talep ediyor ve Burak Oğraş’ın öldürüldüğünü düşünüyor.

Burak Oğraş

İlk kez dinleyip not aldılar

Baba Murat Oğraş, İçişleri Bakanlığı’ndan yetkililerle yaptığı görüşmeyi şöyle anlattı: “Ben her gün arıyordum zaten. Süleyman Soylu’ya ulaşmaya çalışıyordum ama hep danışmanları çıkıyordu ve ileteceklerini söylüyorlardı. Bu zamana kadar hiçbir gelişme yaşanmadı fakat bugün 14.00 civarı arandım. ‘Fettah Tamince korkusundan kimse görevini yapmıyor’ dedim, yaşadıklarımı anlattım. Dinlediler ve not aldılar. Sonunda da Antalya Emniyet Müdürlüğü’nü arayacaklarını, bilgilendireceklerini söylediler.”



Bu Haber 25.05.2021 - 07:48:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.