Sky Airlines'tan resmi açıklama: Operasyonlar tamamen durduruldu

Sky Airlines'tan resmi açıklama: Operasyonlar tamamen durduruldu
Kişinev, Münster ve Köln uçuşlarını da iptal ettiği belirtiliyor Sky Airlines'ın operasyonlarını tamamen durdurduğu açıklandı.

 
Sky Airlines tarafından yapılan resmi açıklamada, şirketin ikinci bir bildiriye kadar uçuşlarını durdurduğu belirtildi. Açıklamada, "Yurtdışı tur operatörümüzün güçlüğe düşmesi ve uçuş bedellerini ödeyememesi nedeniyle uçuşlarımızı, yapacağımız 2. bir bilgilendirmeye kadar durdurmuş bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.


İFLAS BAŞVURUSUNA HAZIRLANILIYOR


Kayı Group bünyesindeki GTI Travel’ın 3 Haziran tarihi itibariyle tüm operasyonlarını durdurması sonrası SKY Havayoları’nın da ikinci bir bilgilendirmeye kadar uçuşlarını durdurma kararı alması ile girilen süreçle birlikte iflasın kaçınılmaz olduğu ifade edildi. Adı açıklanmayan bir şirket yetkilisi, Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü’nün şirketi kurtarabilmek için kredi arayışlarının sonuçsuz kaldığını ve dolayısıyla SKY Havayolları’nın birkaç gün içinde iflas başvurusunda bulunacağını öne sürdü.

Bu arada, uzun süredir maaş alamayan çalışanlar şirketin içine düştüğü durum sonrası tepkilerini dile getirmek amacıyla şu sıralarda şirket genel merkezi önünde toplandı. SKY Havayolları yönetiminin de durum değerlendirmesi yapmak amacıyla bir araya geldikleri kaydedildi (Airporthaber)



Bu Haber 04.06.2013 - 09:13:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • müşteri 13.06.2013 - 07:10

    geri ödemenin mutlaka yapılmasını istiyoruz

  • Almaata Acentacı 04.06.2013 - 12:56

    Qualitum Tours Kazak yolcularımızı SKY airlines nedeniyle uçuramadığını söylüyor, bu yolcular paralarını ödediler bunların hiçbir suçu yok Turistlerimize yardım edilsin lütfen

  • Antalya Havalimanı Çalışanı 04.06.2013 - 12:54

    Şu an Antalya Havalimanında Qualitum Tourism Kazak Yolcuları kaldı, çok zor durumdalar yetkililer lütfen müdahale etsin Acenta çaresiz durumda turistler mağdur.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.