Antalya'daki 4 otelinden birini sağlık çalışanlarına tahsis etti

Antalya'daki 4 otelinden birini sağlık çalışanlarına tahsis etti

Antalya-Manavgat'ta bulunan Side Star Beach Hotel, tesisi sağlık çalışanlarına tahsis ettiğini duyurdu.


Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 4 otel ile faaliyet gösteren Side Star Hotels, otellerinden birini sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis edecek.

Vural Ailesi’nin sahibi olduğu Side Star Hotels, Koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma temposuna giren sağlık çalışanlarına destek olma kararı aldı. Koronavirüs nedeniyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanları Side Star Hotels tarafından kendilerine tahsis edilen Side Star Beach’te dinlenerek mesailerine hazırlanacak.

Vural Ailesi adına konu hakkında bir açıklama yapan Side Star Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural, Side Star Hotels bünyesindeki Side Star Hotels’i sağlık çalışanlarına tahsis etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Vural, “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Antalya da Koronavirüs tehdidi altındadır. Bu tehdide göğüs gererek hayatlarını ülkelerine ve vatanlarına siper eden sağlık çalışanlarının hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Biz de Side Star Hotels olarak sağlık çalışanlarımıza destek olmak istedik” diye konuştu.

Side Star Beach, 30 Mart 2020 tarihi itibari ile Sağlık çalışanlarının kullanımına açılacak.



Bu Haber 28.03.2020 - 09:39:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Nurcan koca 14.05.2020 - 01:33

    Bizde sizlere sağlık calışanları olarak minnet duyuyor sizin gibi insanların var olduğuna şükür ediyoruz BIZI BIZDEN BIRI ANLARDI ANCAK RABBIM SIZI SEVDIKLERINIZI KORUSUN IYIKI VARSINIZ VAROLUN HERSEY ICIN COOKK TESEKKÜRLER

  • Mehmet Karataş 30.03.2020 - 02:22

    Sn.Şükrü bey ve ailesinden bu beklenirdi.Tebrik ederim.

  • Aliosman çakar 29.03.2020 - 11:32

    Hep birlikte gördükki turizm sektörü güvenilir bir bacasız fabrika değilmiş bu sebepten dolayı Akdeniz bölgesinin tamami acil olarak sanayileştirilmelidir

  • Mücahit CİVAN 28.03.2020 - 05:23

    IŞTE GERÇEK VATANSEVERLIK BUDUR SAĞ OLUN SAYIN DR.VURAL

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.