SGK bu beş oteldeki hisselerinin tamamını satışa çıkardı

SGK bu beş oteldeki hisselerinin tamamını satışa çıkardı
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Taksim Otelcilik’teki yüzde 31,4 ve Oyak İnşaat’taki yüzde 25’lik hisselerini satılığa çıkardı.

 
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, Antalya, Osmaniye, Bursa, İstanbul ve Karaman'da bulunan 23 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. Satılacak taşınmazlar arasında 750 bin TL geçici teminat bedeliyle Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde bulunan Çelik Palas Bursa Oteli de yer alacak. ÖİB, ayrıca Taksim Otelcilik'teki yüzde 31.425 oranındaki Sosyal Güvenlik Kurumu hisseleri ile Oyak İnşaat'taki yüzde 25 oranındaki Sosyal Güvenlik Kurumu hisselerini 500'er bin TL geçici teminat bedeli ile satacak.

SGK’nın yüzde 31,4 hisse sahibi olduğu Taksim Otelcilik bünyesinde dört otel bulunduruyor. Bunlardan ikisi Bolu Abant’taki  Abant Place ve Abant Köşkü, bir tanesi Alanya’daki Obaköy Otel ve bir tanesi de Çeşme’de bulunan Radisson Blu Resort & Spa. Bursa'nın en köklü oteli olan Çelik Palace da SGK'nın satılığa çıkardığı bir diğer taşınmaz.   
 


Bu Haber 18.06.2013 - 15:01:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.