Sentido Orka Lotus Beach'e yeni genel müdür

Sentido Orka Lotus Beach'e yeni genel müdür
Adı Kemer ile bütünleşen ve birçok otelde genel müdürlük yapmış olan deneyimli genel müdür Metin Peltek rotayı Marmaris’e çevirdi. Peltek, Orka Hotels bünyesinde yer alan Sentido Orka Lotus Beach'in genel müdürü oldu.


Marmaris’te Orka Hotels bünyesinde yer alan 10 otelden birisi olan Sentido Orka Lotus Beach’in genel müdürlük görevine başlayan Metin Peltek, Marmaris’de adından söz ettirmeyi başarmış, böyle güzel ve iddialı bir tesiste çalışacak olmaktan duyduğu gururu ve mutluluğu ifade etti.

450 ODA İLE ORKA HOTELS'İN EN BÜYÜĞÜ

Metin Peltek yaptığı açıklamada, “Sentido Orka Lotus Beach, Edel Stall şirketler grubu turizm iştiraki olan Orka Hotels bünyesinde yer alan 10 otelden 450 oda kapasitesiyle en büyüğü olup,  Marmaris’de 2015 yılında açıldı. Marmaris'in en iyi lokasyonuna sahip otel, uzun plaj alanı ve son teknoloji ile donatılmış modern odaları ve aquaparkı ile orman içinde doğa korunarak inşa edilen örnek bir tesis.  Kaliteli personeli ve yönetim anlayışı ile kısa sürede Marmaris’te adından söz ettirmeyi başarmış, böyle güzel ve iddialı bir tesiste çalışmak bana gurur veriyor.” dedi.

METİN PELTEK KİMDİR?

1967 yılında Samsun'da doğan Metin Peltek, 1988 yılında Nevşehir Turizm İşletme Ve Otelcilik Yüksek Okulundan mezun oldu. Peltek 10 yıl Side Asteria, Side Oleander, 1 yıl Alanya Oasis, 5 yıl Marmaris Munamar ve Laguna, 1 yıl Çanakkale Kolin Otel ve 12 yıl Kemer Ünsaphire, Daima, Grand Haber, Alkoçlar otellerinde geçen 32 yıllık otelcilik yaşantısına resepsiyon memurluğundan başlayıp kariyerinin son 20 yılını genel müdürlük yaparak geçirdi. Bu süreçte üç yıl KETOB (Kemer Otelciler Birliği ) Başkanlığı ve AKTOB Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Peltek’in Rotary Club, SKAL Club, POYD, Chen de Rotisseurs gibi sosyal ve mesleki örgütlere üyelikleri bulunuyor. Metin Peltek’in 12 ve 14 yaşında iki oğlu var. (Halil Öncü)


Bu Haber 05.01.2016 - 10:30:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.