Coral Travel bu yaz Türkiye’de ne kadar büyüdü?

Coral Travel bu yaz Türkiye’de ne kadar büyüdü?

Coral Travel, geleneksel olarak düzenlediği 'Sonbahar-Kış 2019-20' konferansında, kış sezonuna yönelik rezervasyonların ikiye katlandığını açıkladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

2019 yaz sezonunu başarıyla geçirdiğini açıklayan Coral Tavel, yılın ilk 8 ayında şirketin yüzde 15 büyüdüğünü belirtti.

Sayıya değil kaliteye odaklandı

Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay, bu yıl sayıya değil kaliteye odaklanan şirketin tüm beklentilerinin gerçekleştiğini ifade etti.

Türkiye’de yüzde 11 büyüdü

Ocak-ağustos arasındaki dönemde Coral Travel'ın en fazla büyümeyi yüzde 29'la Kıbrıs'ta yakaladığını kaydeden Coral Travel Satış Müdürü Ilya Kovalev ise, Tunus'ta yüzde 20, Türkiye'de ise yüzde 11 büyüme yakaladıklarını söyledi.

Kış dönemi satışlarında rekor artışlar

Coral Travel, kış dönemine dönük talepte ise tercihlerin yeniden şekillendiğini açıkladı. Kış döneminde şirketin lider destinasyonu Tayland satışlarının yüzde 85 arttığı belirtilirken, Birleşik Arap Emirlikleri satışlarının yüzde 143, Vietnam satışlarının yüzde 87 ve Hindistan satışlarının yüzde 158 arttığına dikkat çekildi.

Ruslar erken rezervasyonu daha erken yapmaya başladı

Ilya Kovalev, ''Bu yıl kış erken rezervasyonları çok erken başladı. Aynı zamanda, insanların tatil talebi de oldukça yüksek.En iyi kaliteyi en iyi fiyata satın almak isteyen Ruslar artan sayıda turist erken rezervasyona yöneliyor. Kış dönemi için İtalya, Bulgaristan, Andorra, Türkiye ve Rusya dahil tüm destinasyonlara yüksek talep var.'' dedi.



Bu Haber 10.09.2019 - 11:20:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.