Sektörün liderlerini 2 milyon € bütçe ile Antalya’da ağırladılar

Sektörün liderlerini 2 milyon € bütçe ile Antalya’da ağırladılar

12-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında 4.sü düzenlenen International Mice & Wedding Forum IMWF 2019; dünya MICE ve düğün sektörüne yön verenlerin katılımıyla Antalya Rixos Premium Belek’te gerçekleşti.


IMWF 2019 aralarında Hindistan, BDT Ülkeleri ve Dubai başta olmak üzere onlarca ülkeden, uluslararası destinasyon düğünleri, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün karar verici isimlerini bir araya getirdi. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun üstlendiği IMWF 2019, yüksek sayıda acente ve bu acentelerle görüşmeye gelen otel havayolu şirketi ve sektör tedarikçisi ve yöneticisinin katılımıyla turizm ekonomisinin yükselen pazarı olarak MICE ve düğün pazarında dikkatleri Türkiye’nin üzerine çekti.

MICE VE DÜĞÜN TALEBİ ARTACAK

4 yıldır Dünya MICE ve düğün sektörünün karar vericilerinin katılımıyla gerçekleşen IMWF’nin yürüttüğü çok yönlü tanıtım çalışmalarının yarattığı katma değerin yansıması olarak, destinasyon düğünleri ve MICE pazarlarında gelen taleplerde artış sağladığı belirtilirken, IMWF2019 ile ağırlanan birçok acentenin ilk kez Türkiye’de büyük işler gerçekleştireceği kaydedildi.

ASPENDOS ANTİK TİYATROSU’NDA GÖRKEMLİ GECE

Aspendos’da düzenlenen akşam yemeği ve ardından Antik Tiyatro’da gerçekleşen Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosunun temsili katılımcılardan tam not aldı. Aspendos Antik Tiyatro’sunun sahnesinde gerçekleşen ve tarihi tiyatronun binlerce yıllık geçmişinin izlerini süren özel mapping show ve ardından sahne üstünde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosunun 200’ün üzerinde sanatçı ve müzisyeninin performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

2 MİLYON EURO BÜTÇEYLE YAPILDI

2 milyon euro bütçesi ile herhangi özel bir kurumun bugüne kadar yaptığı en büyük etkinlik olduğu belirtilen IMWF2019 ile ülke tanıtımına ve ekonomisine önemli bir katma değer sağlandığı kaydedildi.

Hindistan başta olmak üzere dünya düğün sektörüne yön veren Premium düğün acentelerinin CEO düzeyinde katılım sağladığı forumun Hindistan ve Türkiye turizm tarihindeki en büyük tanıtma hareketi olduğu belirtilen etkinliğin Global etkinlik sektörüne, Antalya’nın tanıtılması için büyük bir katkı sağladığı dile gtirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Antalya Valiliği’nin destekleri ile gerçekleşen IMWF 2019, düğün turizmi ve MICE alanında faaliyet gösteren yabancı sosyal medya blogger’ları ve gazetecilere ilişkin bölümü IMWF ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğinde gerçekleşti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun desteğiyle düzenlenen IMWF 2019, Türk Hava Yolları Ana Partnerliğinde ve Rixos Premium Belek Konaklama sponsorluğu, Inventum Global’in güç birliği ile gerçekleşti. Hindistan’ın en iyi banket ve catering şirketlerinden Foodlink organizasyonun catering partnerliğini üstlendi.



Bu Haber 16.05.2019 - 15:34:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.