Schauinsland Reisen Sundair ve Fly Air'e ortak oldu

Schauinsland Reisen Sundair ve Fly Air'e ortak oldu

Alman tur operatörü Schauinsland Reisen, Sundair'in çoğunluk hissesi ile onun Hırvatistan kolu Fly Air'in yüzde 41'ini satın aldı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Schauinsland Reisen, filosunda 9 uçak bulunan charter hava yolu Sundair'in çoğunluk hissesi ile filosunda 5 uçak bulunan onun Hırvatistan iştiraki Fly Air'in yüzde 41'ini satın aldığını duyurdu.

Daha önce Sundair'in yüzde 50 hissesine sahip olan Schauinsland Reisen, söz konusu hisseleri 2020 yılında şirketin kurucu ortağı Marcos Rossello'ya devretmişti.

Schauinsland Reisen CEO'su Gerald Kassner, her iki markaya da inandıklarını ve gelecek dönemde onları pazarda daha güçlü bir şekilde konumlandıracaklarını söyledi. Hava yolu şirketlerine yaptıkları yatırımla daha fazla koltuk kapasitesini güvence altına alacaklarını ifade eden Kassner, Schauinsland-Sundair ilişkilerinin şu anki şekliyle devam edeceğini belirtti. Gerald Kassner ayrıca, hava yolu şirketlerine yaptıkları yatırım sayesinde pazarda daha bağımsız hareket edebileceklerini de sözlerine ekledi.



Bu Haber 31.05.2023 - 10:55:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.