Schauinsland Reisen 3 ve 4 yıldızlı otel portföyünü neden genişletti?

Schauinsland Reisen 3 ve 4 yıldızlı otel portföyünü neden genişletti?
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Schauinsland Reisen 2023 sonuçlarını açıkladı. Şirket, uygun fiyatlı tatil satabilmek için çok sayıda 3 ve 4 yıldızlı oteli programına aldı.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Büyümesini 2023 yılında da sürdüren Schauinsland Reisen 2023 yılında yüzde 15,6 artışla 2,1 milyar euroluk satış hacmine ulaştığını açıkladı. Bu rakam, koronavirüs pandemisinden önceki yıl olan 2019'un ise yüzde 57 üzerinde.

1,8 milyon müşteriye hizmet verdi

Bir önceki yıla kıyasla 2023 yılında misafir sayısını yüzde 6,8 artışla 1,8 milyona çıkaran Schauinsland Reisen, en popüler destinasyonların ise Balear ve Kanarya Adaları, Yunanistan, Mısır ve Türkiye olduğunu; Tunus, Tayland ve Zanzibar rezervasyonlarının ise önceki yıla nazaran ciddi şekilde arttığını açıkladı. 

Schauinsland Reisen CEO'su Gerald Kassner, yakaladıkları güçlü büyümenin iş modellerinin doğruluğunu kanıtladığını söyledi.

Büyümenin 3 temel nedeni

Schauinsland-Reisen'in başarısının müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış ürünler, acentelerle kurulan adil ortaklık ve çalışanların yüksek motivasyonu olmak üzere üç temel nedeni olduğunu kaydeden Kassner zor zamanlarda özellikle çalışanların özverisine dikkat çekti. 

Yüksek müşteri güveninin paket turlara büyüme olarak yansıdığını anlatan Gerald Kassner "Konuklarımız, düzenlenen turun güvenlik ve hizmetinin yanı sıra cazip fiyat-performans oranını da takdir ediyor" şeklinde konuştu.

Çok sayıdan 3 ve 4 yıldızlı oteli programına aldı

Paket turların önümüzdeki yıl da güçlü bir talep göreceğini kaydeden Kassner "Satışlar ve müşteri sayısı şimdiden bir önceki yılın rakamlarının üzerinde çift haneli bir büyümeye işaret ediyor." dedi.

Tatilin fiyat hassasiyeti olanlar ve aileler için 'uygun' olması gerektiğini belirten Schauinsland Reisen'in patronu, bu nedenle ucuz ama kaliteli çok sayıda 3 ve 4 yıldızlı otel seçeneğini programlarına eklediklerini açıkladı.


Bu Haber 23.11.2023 - 18:12:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Harika

    Ahmet almaz 24.11.2023 - 06:43

    Avrupa 3-4 yildiza yöneliyor bizde 3 yildizli oteller kapaniyor yada residans oluyor. Çunki Turizm bakanligi 5 yildizli otellere bir alt fiyat koyamiyor. Vasifsiz yeni mudurler otel doldurmak icin 15 Usd ye 5 yildiz satinca. Ne 4 kalir ne 3 yildiz otel kalir. Acentalar da yakinda panik baslar. Senelerce Otelciye bedava oda sattirdilar simdi bakalim ne yapacaklar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.