SAYD’ın yeni yönetimi belli oldu

SAYD’ın yeni yönetimi belli oldu

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin (SAYD) 30 Mayıs 2019’da yaptığı 7. Olağan Genel Kurulda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını yaptı.



12 Haziran Çarşamba günü Dernek Merkezinde yapılan toplantıda SAYD Yönetim Kurulu Başkanlığına Passo Tur’un sahibi Hamit Kuk seçildi. Yeni dönemde Derneğin Başkan Yardımcılığını Milenyum Golf Travel’ın sahibi Öner Uygun üstlenirken, Genel Sekreterlik görevine Sanitas Travel’ın sahibi İlknur Fidan Kepez ve Saymanlık görevine de Skyline Travel’ın sahibi Öznür Pala Köse getirildi.

SAYD’ın 7. Dönem Başkanı Hamit Kuk yaptığı açıklamada, 2010 yılından bu yana SAYD yönetim kurullarında çeşitli kademelerde görevler aldığını ve bu dönemde de üyelerin teveccühü ile yönetim kurulu başkanı olarak görev üstlendiğini söyledi. Hamit Kuk, ‘’Önümüzdeki dönemde başta SAYD üyeleri olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte turizmin perspektifine uygun yeni fikirler ve stratejiler ortaya koyarak sektöre yön verenler arasında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.



Bu Haber 13.06.2019 - 11:34:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.