Satışa çıkarılan adalara Körfez ülkelerinden teklifler geliyor

Satışa çıkarılan adalara Körfez ülkelerinden teklifler geliyor
Ege, Akdeniz ve Marmara'da bulunan 4 ada ile bir yarımada satışa çıkarıldı. Toplam değeri 457 milyon lira olan turizm ve konut imarlı adalara Rusya, İran, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Katar ve Dubai'nin yanı sıra, Türkiye'den de tekliflerin geldiği belirtildi.

Türkiye'de şahıslara ait 4 ada ile bir yarımada satışta, Turizm ve konut imarlı arazilere Rusya, İran, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Katar ve Dubai'nin yanı sıra Türkiye’den de tekliflerin geldiği belirtildi. Satışa çıkarılan 4 ile bir yarımadanın toplam fiyatı ise 457 milyon olarak belirtildi.

Satış çıkarılan adalardan Marmaris’teki Karaca Adanın fiyatının 145 milyon lira, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Uluabat Gölü'nde, Eskikaraağaç köyünden 2 kilometre açıkta yer alan 45 bin metrekarelik adanın fiyatının 17 milyon lira Ayvalık’taki Çiçek Adasının fiyatının 115 milyon lira, Bodrum’un Çiftlik Mahallesindeki mavi bayraklı 27 bin metrekare büyüklükteki adanın fiyatının 125 milyon lira ve Milas’ı Kıyıkışlacık Mahallesindeki 76 bin metrekare büyüklüğündeki yarımadanın fiyatının ise 35 milyon lira olduğu öğrenildi.



Bu Haber 23.12.2019 - 11:38:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.