Rusya'nın 10 şehrinden Türkiye'ye aşı turları başladı

Rusya'nın 10 şehrinden Türkiye'ye aşı turları başladı

Rusya'nın 10 şehrinden Türkiye'ye dönük alı turlarının başladığı bildirildi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Avrupa'nın Rusya'nın geliştirdiği Sputnik V aşısını tanımaması nedeniyle AB ülkelerine ve ABD'ye vize alamayan Rusya Federasyonu vatandaşları, Türkiye'de aşı olmaya başladı.

Rus Tur Operatörleri Birliğinin (ATOR) bülteninde yer alan habere göre, Rusya'nın 10 şehrinden Türkiye'ye dönük aşı turları başladı. Şimdi, Rusya'daki büyük tur operatörleri de oyuna girdi.

Rusya'nın en eski ve en köklü tur operatörü Intourist İstanbul varışlı BionTech aşı turlarını satışa açtığını duyurdu. ATOR'un bülteninde, fiyatların da oldukça makul olduğu ifade edildi. Intourist basın servisi, "Aşı nedeniyle birçok Avrupa ülkesine gidemeyen Ruslar için ürün yelpazemizdeki en önemli destinasyon İstanbul oldu. Bu yıl karşımıza çıkan aşıyı da başka bir avantaj olarak turlarımıza dahil ettik." açıklamasını yaptı.

Intourist'in Moskova, St. Petersburg, Ufa, Samara, Yekaterinburg, Rostov-on-Don, Kazan, Krasnodar, Mineralnye Vody ve Nizhny Novgorod'dan İstanbul'a aşı turları yapacağı kaydedildi. Intourist rezervasyon portalında iki gece 3 yıldızlı otel konaklamalı transfer ve aşı dahil turun en ucuz ücretinin iki kişi için 44 bin ruble (566 dolar) olduğu kaydedildi.



Bu Haber 28.01.2022 - 08:51:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.