Rusların Tayland tatili talebinde patlama

Rusların Tayland tatili talebinde patlama

Tayland'ın Rus turistlere açılması ve Rusya'nın birçok şehrinden bu ülkeye uçuşların başlamasıyla tatil talebinde de ciddi bir artış yaşandığı kaydedildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rusya'dan Tayland'a dönük yılbaşı tatili talebinde ciddi artış yaşandığı belirtiliyor.

Tayland turlarına yoğun talep olduğunu belirten ANEX Tour, bu ülkeye dönük satışların Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) geride bıraktığını belirtti. Tayland satışlarının BAE satışlarından yüzde 34 fazla olduğuna dikkat çeken ANEX, ortalama Tayland tatili fiyatının ise ise 4 bin 700 euro olduğunu bildirdi.

Intourist ise satışlarda Mısır'ın bir, Türkiye'nin iki ve Rusya içi destinasyonların üçüncü sırada olduğunu açıkladı. Satışlarda Tayland'ın dördüncü sıraya yerleştiğine dikkat çeken Intourist "Tayland satışları o kadar hızlı artıyor ki, önümüzdeki iki hafta içinde satışlarda bir numaraya yükselebileceğini gözardı etmiyoruz. Bu destinasyon için ortalama tatil fiyatı 2 bin 989 euro." dedi.

Coral Travel ise yeni yıl satışlarında sıralamanın Mısır, BAE ve Türkiye şeklinde olduğunu bildirdi. Tayland Coral Travel'ın satışlarında da dördüncü sırada bulunuyor.

Mevcut durumda Rusların yılbaşı Tayland tatilinin kişi başı 190 300 bin ruble (3 bin euro - arasında 4 bin 700 euro) arasında değiştiği belirtildi.



Bu Haber 01.12.2022 - 09:06:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.