Rus tur operatörü 2018 Türkiye planını açıkladı

Rus tur operatörü 2018 Türkiye planını açıkladı
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Biblio Globus, Türkiye'deki pozisyonunu sağlamlaştırmak istiyor. Şirket, 2018'de Türkiye'deki partneri Kilit Global ile olan iş birliğini daha da güçlendirecek.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'nın önde gelen tur opratörlerinden Biblio Globus, özellikle aile segmentinde Türkiye'deki pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor.

HEDEFTE RUS AİLELER VAR

2013 yılında Türkiye'ye giren Biblio Globus, 2018 sezonunu satışa açtı. 2017 Türkiye satışlarının yeniden 2015 seviyesine ulaştığını bildiren şirketin Türkiye'deki temel stratejisi ise, iyi bir fiyat/kalite dengesi ile Rus ailelerin çekim noktası olmak.



KİLİT GLOBAL İLE OLAN İŞ BİRLİĞİNİ DAHA DA GELİŞTİRECEK

Öte taraftan bünyesinde 13 Crystal, 4 Amara ve bir tane de Nirvana otel bulunan Kilit Global ile 2014 yılından bu yana partner olan Biblio Globus, önümüzdeki dönemde Crystal Hotels ile olan iş birliğini daha da güçlendirecek. Rus Seyahat Acenteleri Birliği'nin (ATOR) sitesinde yer alan habere göre şirket, 2018 sezonunda Carystal Hotels satışlarını en az yüzde 30 arttıracak.

Biblio Globus'tan elde edilen verilere göre, Ruslar arasında en popüler olan Crystal otelleri şunlar: Crystal Paradise Verde Resort, Crystal DeLuxe Resort & Spa ve Crystal Admiral Resort Suites & Spa.

ÇETİNBAŞ: 2017'DE 2015 SEVİYESİNE ULAŞTIK

ATOR bültenine konuşan grubun CEO'su Umman Çetinbaş, 2017 yılında Crystal otellerinde ağırladıkları Rus turist sayısının 2015 yılındaki seviyeye ulaştığını açıkladı. Bu yıl otellerindeki Rus turist oranının yüzde 30-40 olduğunu kaydeden Çetinbaş, Crystal Paraiso Verde Resort gibi tesislerde bu oranın yüzde 90'a kadar çıktığını ifade etti.

YENİ OTEL TAMAMEN AİLE MERKEZLİ OLACAK

Crystal Waterworld Park Hotel adındaki 14. otellerinin tamamıyla çocuklu aileleri merkeze alan bir hizmet sunacağını kaydeden Çetinbaş, tesisin ayrı bir su kaydırağı bölümünün ve mutfağının olacağını ifade etti.

TÜRKİYE İLE İLGİLİ 3 TEMEL YAKLAŞIM

Biblio Globus önümüzdeki sezonda Türkiye ile ilgili 3 faktöre dikkat çekiyor.

1. Türkiye'ye dönük ilgi artarak devam edecek.

2. Nispeten pahalı otellerde uygun fiyatlarla Ruslara tatil imkanı sunulmaya devam edilecek.

3. Crystal otellerinin aile merkezli olmaya başlamasıyla Türkiye giderek bir aile destinasyonu olacak.



Bu Haber 14.11.2017 - 15:38:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • OTELCI 15.11.2017 - 12:11

    Anlaşılan Kilit yine kendi otellerini dolduracak ...

  • Otelci 15.11.2017 - 11:10

    Sanırım Kilit Global bu haberle kendi ayağına sıkmış. Eger Kilit Crystal otellere ve Amara otellere yuklenecek ise diger otelci arkadaslar rus piyasinda taşmı yiyecek acaba? Otelci arkadaslara duyurulur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.