Rus tur operatörleri Kapadokya turlarını ne kadara satıyor?

Rus tur operatörleri Kapadokya turlarını ne kadara satıyor?
Beş ay süren yasağın ardından Kapadokya'da balonlar anti-virüs protokolleriyle yeniden havalandı. Rusların Kapadokya’ya ilgi duyduğunu belirten Rus tur operatörleri de, Kapadokya turlarını satışa sundu.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Kapadokya'da balonlar çeşitli sınırlamalarla yeniden havalandı. Balon şirketleri günde sadece bir balon uçuracak ve aynı anda gökyüzünde 27'en fazla balon olmayacak.

Kapadokya Ruslar arasında popüler

Rus tur operatörleri, balon uçuşlarının yeniden başlamasının sonbaharda Türkiye'ye yapılacak turları destekleyeceği görüşünde. Anex Tour, Intourist, Tez Tour ve TUI Rusya, Kapadokya'nın Rus turistler arasında popüler olduğunu belirtirken, Kapadokya turlarının fiyatlarını da açıkladı.

İşte Rus tur operatörlerinin Kapadokya turu ve balon satış fiyatları

Intourist, uçuş hariç, İstanbul, Bursa, Konya ve Kapadokya'yı kapsayan 7 gecelik turun fiyatının 15 bin rubleden (170 euro) başladığını açıkladı. Balon turları ise 150 dolardan başlıyor.

Anex Tour'un 2 günlük Kapadokya turu (balon hariç) müze ziyaretleri dahil 139 dolar. Balon fiyatları ise, uçuşun uzunluğuna bağlı olarak, 100-250 euro arasında değişiyor.

TUI Rusya'da ise Kapadokya'ya bireysel gezinin maliyeti ortalama 270 euro olacak. Gezi grubunun sıcak hava balonu turu ise kişi başı 165 euroya mal olacak. Çiçekli ve şampanyalı uçuş ise 3.100 euro.

Space Travel'da İstanbul çıkışlı 2 günlük Kapadokya turu 270 euro. Bu fiyata transfer, yarım pansiyon konaklama, servisler ve rehber dahil. Sıcak hava balonu için fiyat ise 150 euro.

Tez Tour otobüsle İstanbul çıkışlı 2 günlük Kapadokya turunu kişi başı 150 dolardan satıyor. Eğer transfer uçajkla yapılırsa fiyat 400 dolara yükselecek.Tüm turlara kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahil. Konaklama ise 4 yıldızlı otelde yapılacak.



Bu Haber 02.09.2020 - 10:08:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.