Rus Sağlık Bakanı uçuşlarla ilgili konuştu: Başlamalı ama...

Rus Sağlık Bakanı uçuşlarla ilgili konuştu: Başlamalı ama...
Rusya Federasyonu Sağlık Bakanı Mikail Muraşko, uluslararası uçuşların belli kısıtlamalar ve kurallarla başlaması gerektiğini söyledi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federasyonu Sağlık Bakanı Mikail Muraşko, uluslararası uçuşların bazı kısıtlamalarla başlaması gerektiğini söyledi.

Uçuşları başlatmak gerekiyor ama...

''Diğer ülkelerle hava ulaşımını başlatmak gerekiyor ancak bunun mevcut epidemiyolojik durum çerçevesinde belli değişiklikler, kısıtlamalar ve uyarılarla olması gerektiğini anlamamız gerekiyor.'' diyen Mikail Muraşko, bu kuralların özellikle zorunlu Covid-19 testini ve sosyal mesafeye uymayı içerdiğini kaydetti.

Kriterler var

Rusya'nın epidemiyolojik şartları dikkate alarak uluslararası uçuşları kademeli olarak eski haline getirmeyi planladığını açıklayan Bakan Mikail Muraşko, uçuşların başlatılacağı ülkelerde vaka sayısının 100 binde 40 olması, vaka artış hızının yüzde 1'in üzerinde olmaması ve ortalama gnülük vaka sayısının yüksek olmaması gibi şatlara dikkat çekti.

Rospotrebnadzor 13 ülkeden oluşan liste sundu

Ria Novosti'de ye alan habere göre, Rusya Halk Sağlığı ve Tüketici Hakları Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor), Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanlığı'na uçuşların başlatılmasına uygun 13 ülkelik bir liste sundu. Bu ülkelerim İngiltere, Macaristan, Almanya, Danimarka, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya ve Finlandiya Vietnam, Çin, Moğolistan ve Sri Lanka olarak açıklanmıştı.



Bu Haber 17.07.2020 - 19:05:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.