Hilton Türkiye bölge müdürüne önemli görev

Hilton Türkiye bölge müdürüne önemli görev

Ruhsar Eryöner, Türkiye, İtalya ve Doğu Avrupa’da Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton genel müdürlüğüne terfi etti


Hilton Türkiye Bölge Müdürü Ruhsa Eryöner, şirketin Türkiye, İtalya ve Doğu Avrupa’da Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton genel müdürlüğüne terfi etti.

Ruhsar Eryöner, kurum içi terfinin ardından artık birden çok pazarda iki Hilton markasının operasyonlarını yönetecek. 2015 yılından bu yana Türkiye’de orta ölçekli Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton otellerinin ülke müdürü olarak görevini sürdüren Ruhsar Eryöner, artık Doğu Avrupa ve İtalya'dan da sorumlu olacak.

Hilton'da 20 yılı aşkın deneyime sahip

Aldığı terfinin ardından yönetiminden sorumlu olduğu Hilton otellerinin sayısı 18’e yükselen Ruhsar Eryöner, altı ülkede 800’ü aşkın ekip üyesini denetleyecek. Hilton’daki 20 yılı aşkın deneyimi sırasında kayda değer ölçüde uluslararası deneyim kazanan Eryöner; Türkiye, Polonya, Romanya, Macaristan, Arnavutluk ve İtalya’ya kadar uzanan çok uluslu bir portföyü yönetecek.

''Dört gözle bekliyorum''

Hilton’daki deneyimleri sırasında başta Doğu Avrupa olmak üzere, Türkiye dışında çok sayıda pazara aşina olma şansını elde ettiğini belirten Eryöner, ''Bu nedenle liderlik rolü kapsamında daha geniş bir bölge genelinde tekrar çalışacak olmaktan heyecan duyuyorum. Bu uluslararası sınırlar kapsamında ekip sinerjisini geliştirmeyi, bölgede yönettiğimiz portföyün sürekli büyümesine destek olmayı ve marka sahiplerimiz için sürekli değer sunmayı dört gözle bekliyorum.” dedi.



Bu Haber 10.09.2019 - 09:20:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.