Royal Stone Houses – Göreme’den büyük başarı

Royal Stone Houses – Göreme’den büyük başarı

Royal Stone Houses - Göreme, ‘TripAdvisor Traveler’s Choice 2023 Best Of The Best’  ödüllerinde Avrupa’nın en iyi 24. oda-kahvaltı oteli oldu.


Dünyanın en büyük seyahat platformlarından TripAdvisor, kullanıcılarının oylarıyla belirlediği ‘TripAdvisor Traveler’s Choice 2023 Best Of The Best’in sonuçlarını açıkladı.

Oda & Kahvaltı hizmet sunan oteller kategorisinde konukların yaptığı değerlendirmeler sonucu Dinler Group işletmesi Royal Stone Houses - Göreme, Avrupa’nın en iyi 24. oteli oldu.

Royal Stone Houses - Göreme CEO’su Mehmet Dinler yaptığı açıklamada: “TripAdvisor Travellers’ Choice 2023 Best of the Best oda & kahvaltı hizmet sunan hoteller kategorisinde Avrupa’nın en iyi 24. oteli olarak ödül almaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu kategoride Türkiye’de ödül alan tek işletmeyiz. Kapadokya’da ise tüm oteller “Best of the Best” kategorisinde ödül alan 2 işletmeden biriyiz. Açıldığımız 2010 senesinden beri misafir odaklı ve fiyat/performans verimi üzerinde çalışıyoruz. Bu ödülü almamızda emeği geçen kıymetli personelimize, vakit ayırıp değerlendirmede bulunan tüm konuklarımıza gönülden teşekkür ederim. 2024 hedefimiz şimdiden belli oldu, umarım işletmelerimiz seneye de ödüllerin adresi olurlar.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 09.06.2023 - 13:47:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.