Rixos’un Beldibi’ndeki oteli Fun&Sun Premium oldu

Rixos’un Beldibi’ndeki oteli Fun&Sun Premium oldu

TUI Rusya Türkiye'de yeni bir otel konsepti daha hayata geçiriyor.


TurizmGüncel - Dış Haber

TUI Grubundan ayrışarak tamamen Rus şirketine dönüşen TUI Rusya, Türkiye'de ayağını sağlanlaştırıyor.

Fun&Sun markası altında Fun&Sun Family, Fun&Sun Active ve Fun&Sun Smart konseptlerini geliştiren şirket, iki yeni konsept daha hayata geçiriyor. Bunlardan biri olan Fun&Sun Premium, Nisan'da Türkiye'de açılacak.

60 otelin Fun&Sun konseptine geçmesi planlanıyor

Türkiye'de un&Sun Premium konseptinde faaliyet gösterecek olan ilk tesis ise Rixos Beldibi

Fun&Sun Hotels Kalite Kontrol Müdürü Natalya Grevtseva, Fun&Sun Hotelsin Fun&Sun Family ve Fun&Sun Active konseptleriyle Mısır, Türkiye ve Kıbrıs'ta misafir ağırladığını belirtti. Farklı ülkelerde 60 otelin Fun&Sun markasına dönüştürmek için belirlendiğini kaydeden Grevtseva, bu konsepti Fun&Sun SKI markasıyla kayak otellerine de taşıyacaklarını söyledi.

Ayrıcalıklı hizmet sunulacak

1 Nisan'dan itibaren Fun&Sun Premium ismiyle ultra her şey dahil olarak faaliyet gösterecek olan sski Rixos Beldibi’nde, misafirlere bir dizi ayrıcalıklı hizmet sunulacak. Örneğin bu otellerde konaklayacak misafirlerin transferi maksimum 12 kişilik Mercedes Vito ve Sprinter araçlarla yapılacak. Konaklamalarının ilk dakikalarından itibaren kusursuz bir hizmet atmosferine gireceği belirtilen misafirler, sadece isteklerinin yerine getirildiğini görmekle kalmayacak aynı zamanda hoşlandıkları şeylerin düşünülerek önceden hazırlandığını görecekler.

Beş tip oda bulunacak

Fun&Sun Premium markasında beş oda tipi bulunacak. Bunlar dağ manzaralı 33 metrekarelik klasik odalar, 65 metrekarelik dağ veya deniz manzaralı deluxe odalar, dağ veya deniz manzaralı 78 metrekarelik aile süitleri, maksimum 5 kişilik 232 metrekare kral dairesi ve maksimum 9 kişilik 425 metrekarelik başkanlık süiti.



Bu Haber 01.02.2022 - 08:43:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.