Rixos Hotels 20 ülkeden 750 acenteyi ödüllendirdi

Rixos Hotels 20 ülkeden 750 acenteyi ödüllendirdi
Rixos Hotels, "Happy Days" organizasyonunu, 1-5 Aralık tarihleri arasında düzenledi. Rixos Hotels, “Bir parçası olacağınız tatil kültürü” sloganıyla, 20 ülkeden 750 acente sahibi ve yöneticilerini Rixos Premium Belek’te ağırladı.

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Rixos Happy Days Gala Gecesi 4 Aralık’ta, Antalya’da gerçekleşti. Rixos Hotels 2021’in en başarılı partnerlerini ödüllendirdiği törende, 20 ülkeden 55 başarılı partner ödüllendirdi.

4 gün boyunca Rixos Premium Belek ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona başta Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri: Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan. Avrupa: Almanya, Romanya, Macaristan, Litvanya, Moldova, Orta Doğu: Kuveyt, Lübnan, Iran, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye'den gelen misafirler katılım sağladı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Rixos Satın Alma Müdür Yardımcısı Murat Alpman, "En büyük hayaller küçük adımlarla başlar. Hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Rixos Ekibi, kendisini misafirlerinin hayallerini gerçekleştirmeye adamış kişilerden oluşuyor. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. İşte Rixos Happy Days etkinliği böyle başladı.” Şeklinde konuştu.

Yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini söyleyen Murat Alpman “Son iki yılımızda sağlık hakkında her zamankinden daha fazla konuştuk. Yakın gelecekte her şeyin normale döneceğini içtenlikle umuyorum. Bu arada Rixos Hotels olarak son iki yıldır çok çalıştık. Otelcilik sektörünün içerisinde bulunduğu yeni dünyaya öncülük etmek her zaman en öncelikli misyonumuz. İstanbul, Dubai, Maldivler, Katar, Suudi Arabistan, Kazakistan ve Mısır'daki yeni yatırımlarla Rixos Otelleri olarak büyümeye devam edeceğiz. Gücümüzü sizden ve işbirliğimizden alıyoruz.” Dedi.



Bu Haber 08.12.2021 - 09:10:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.