Richard Appelbaum Divan Grubu'nun CEO'su oldu

Richard Appelbaum Divan Grubu'nun CEO'su oldu
Divag Grubu'nun CEO'luğuna, Richard Appelbaum'un getirildiği açıklandı


Divan Grubu CEO’luğu görevine atanan Richard Appelbaum, meslek yaşamına 1992 yılında Hilton International Mainz’de yiyecek-çecek müdürü olarak başladı. Sonrasında Hilton International Brüksel ve Hyde Park Londra’da yiyecek-içecek müdürü” olarak devam etti. 1996 yılında İstanbul’a gelen Appelbaum, 1999 yılına kadar Swissotel Bosphorus’ta yiyecek-içecek direktörü” olarak görev yaptı.

Appelbaum, 1999- 2007 yılları arasında Kempinski Münih’te, Shangri La Singapur’da ve Le Saint Gerant Hotel Golf Club&SPA Mauritus’ta otel müdürü ve Mövenpick İstanbul’da genel müdür pozisyonlarında bulundu.

2007 yılından 2011 yılına kadar da Hotel Mulia Senayani Jakarta’da, Zabeel Saray by Rixos Dubai’de ve Jumeirah Messilah Beach Hotel & Spa Kuveyt gibi uluslararası zincir otellerde de genel müdür olarak hizmet verdi.

2011 yılında Türkiye’ye gelen Appelbaum, The Grand Tarabya Otel’de iki yıl süreyle Genel Müdürlük görevini üstlendikten sonra 2013 yılında Divan Grubu’na katıldı.

İki yıl boyunca Divan Grubu Oteller ve Restoranlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Appelbaum, Ekim ayı itibariyle Divan Grubu’nun yeni CEO’su oldu.

Yüksek lisans eğitimini Lozan Otelcilik Okulu’nda (Ecole Hoteliere Lausanne) “Otel ve Restoran Yönetimi” üzerine tamamlayan Appelbaum, lisans eğitimini de CERIA Otel Yönetimi Okulunda, otel işletmeciliği üzerine yaptı.

1966 yılında Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde doğan Richard Appelbaum, Alman vatandaşıdır. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Appelbaum, iki çocuk babası.


Bu Haber 26.10.2015 - 13:49:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • sorgucu 26.10.2015 - 04:02

    Beyefendinin çalıştığı kurumları okuyunca bir tesiste 3 ay"dan fazla kalmamış gibi gözüküyor :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.