Rezidor Hotel Group tarihe karıştı, işte zincirin yeni ismi

Rezidor Hotel Group tarihe karıştı, işte zincirin yeni ismi
Courvus Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Park Inn ve Prizeotel gibi markaları bünyesinde barındıran Rezidor Hotel Group'un ismi, Radisson Hotel Group olarak değiştirildi.


Carlson Rezidor Hotel Group, Berlin'de düzenlenen Uluslararası Otel Yatırım Forumu'nda (IHIF) markanın ismini Radisson Hotel Group olarak yenilediğini açıkladı. Yeni kimlik, pazara farkındalık getirmek, küresel portföyde pazarlama verimliliğini artırmak ve konuklar, sahipler ve yeteneklere “Her Anı Önemli” kılmak amacıyla olağanüstü deneyimler sunmak üzere Radisson isminin güçlü, uluslararası marka değerini yükseltiyor. “Her An Önemlidir” (Every Moment Matters) bundan böyle şirket ve şirketin tüm otel markalarının imzalı yeni hizmet felsefesi olacak.



Pazardaki yeni adıyla Radisson Hotel Group, Radisson Hospitality, Inc. (eski adıyla Carlson Hotels, Inc.) ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da çeşitli markaları geliştirmesi ve işletmesi amacıyla Master Franchise anlaşmasına sahip olan Rezidor Hotel Group AB (Nasdaq Stockholm, İsveç’te işlem gören ve merkezi Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan) arasındaki güçlü ortaklığı koruyor.

Şu anda dünyada en büyük 11. otel grubu olan Radisson Hotel Group, faal ve yapım aşamasındaki 1.400’den fazla otelden ve sekiz otel markasından oluşuyor. Yeni kimlik lansmanı otel grubunun işini ve konumlandırmasını dönüştürmek, kendisini gelecekte rekabet edebilir konuma getirmek ve misafirler, mal sahipleri, yatırımcılar ve yetenekler arasında tercih edilir haline gelmek amacıyla beş yıllık faaliyet planında önemli bir dönüm noktası.

''HEYECAN VERİCİ YENİ BİR ÇAĞIN BAŞLANGICI''

Rezidor Hotel Group Başkanı ve CEO’su ve Radisson Hotel Group Küresel Danışmanlık Komitesi Başkanı Federico J. Gonzalez, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"Bugün yeni markamız ve dünyanın en iyi üç konaklama şirketinin içine girmek olan uzun süreli vizyonumuz ile birleşen Radisson Hotel Group için heyecan verici yeni bir çağın başlangıcıdır. Beş yıllık faaliyet planımız değer önerimizi yeniden tanımlayan, portföyümüzü iyileştiren, çalışmalarımızı düzene koyan, yeni teknoloji sistemlerine yatırım yapan ve ekip üyelerimizi imzamız olan “Her An Önemlidir”i ortaya koymak için birleştiren girişimleri içeriyor. 'Her an Önemlidir', Radisson Hotel Group’ta nasıl iş yaptığımızı ve özümüzde kim olduğumuzu açıklıyor: Bir amacı olan rastlantıların noktası. Herkes için, her gün, her yerde, her zaman... Markamızın yenilenmesi sadece bir başlangıç. "

Radisson Hospitality, Inc. CEO’su ve Operasyon Müdürü John M. Kidd, ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Radisson Hotel Group 'un oluşturulması, Rezidor Hotel Group ile olan uzun süreli ortaklığımızın evrimidir. Birlikte, konuklarımız ve mal sahiplerimiz için daha fazla değer oluşturmak adına yeni marka yapısını açıklıyor ve uygulamaya koyuyoruz. Stratejik ve işletme planlarımızı gerçekleştirmek ve bir ve güçlü bir şekilde pazara girmek için doğru bir zaman.”


Bu Haber 06.03.2018 - 11:23:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.