Çeşme'de açılacak lüks otelin genel müdürü ve satış müdürü belli oldu

Çeşme'de açılacak lüks otelin genel müdürü ve satış müdürü belli oldu
Haziran ayında faaliyete geçecek olan Reges A Luxury Collection Çeşme’nin genel müdürü Yıldıray Altın, satış ve pazarlama direktörü ise Gülce Köprülü oldu.

Marriott Grubu’nun The Luxury Collection markasının lüks oteli Reges, a Luxury Collection Resort & SPA Çeşme, haziran ayında kapılarını açıyor. Otelin genel müdür pozisyonuna Yıldıray Altın getirilirken, satış ve pazarlama direktörlüğü görevini ise Gülce Köprülü üstlendi.

Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olan Yıldıray Altın, meslek yaşamına İsviçre ekolü Hapimag Sea Garden Bodrum’da başladı. Profesyonel çalışma hayatına yurt içi ve yurt dışında Iberostar, Kempinski gibi dünya markalarında çeşitli pozisyonlarda görev alan Yıldıray Altın, Marriot ile Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da çalışmaya başladı. Bu görevinin ardından Lujo Bodrum açılış ekibinde görev alan Altın, İngilizce, Almanca, Norveçce biliyor.

Kariyerine 1998 yılında Asya Tur da başlayan Gülce Köprülü ise daha sonra Ortadoğu ülkelerinde havacılık sektöründe görev aldı. Gülce, 2007 yılında Türkiye’ye dönüş yaparak online seyahat markaları GTA , Expedia gibi yabancı firmalarda Türkiye pazar müdürlüğü , Sabancı Grubunun seyahat acentesi Vista’da iş geliştirme müdürlüğü yaptı.



Bu Haber 07.05.2019 - 15:48:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.