Recai Çakır; Yeni konseptimiz Sianji markasını zincir haline getireceğiz

Recai Çakır; Yeni konseptimiz Sianji markasını zincir haline getireceğiz
Gardens Of Babylon, Sianji Well Being Resort olarak yeni yatırımlarıyla turizm sektöründeki çalışmalarına devam edecek.

Recai Çakır; Yeni konseptimiz Sianji markasını zincir haline getireceğiz
Recai Çakır; Yeni konseptimiz Sianji markasını zincir haline getireceğiz
Recai Çakır; Yeni konseptimiz Sianji markasını zincir haline getireceğiz
 Turizm Güncel 

Sianji ismiyle  turizm sektörüne hizmet vermeye devam edecek olan   tesis  adını Siyah İnci (SİANJI)  isminden aldı.

Sianji Group Başkanı Recai Çakir, İstanbul Conrad Otel’de düzenlediği basın toplantısında grubun yeni konseptiyle ilgili bilgiler verdi. Çakır, yeni yönetim kurulunda yer alan çocukları Çişem Çakır ile Oytun Çakır’ı gazetecilerle tanıştırdı. 
Konuyla ilgili konuşan Sianji Group Başkanı Recai Çakır tek bir marka üzerinde yoğunlaşacaklarını söyledi. Çakır, şöyle konuştu;

“Dünyanın 7 harikasından biri olan Babil’in Asma Bahçeleri konseptiyle 2009 yılında Bodrum’da açılan ve tamamı süit ve villalardan oluşan Gardens of Babylon’da büyüme hedeflerimiz doğrultusunda isim değişikliğine gittik. Tesisimizde yaklaşık bir milyon Euro’ya renovasyon yaptık. Amacımız tüm şirket unsurlarını tek bir isim altında toplamaktı. Bu sebeple 25 yıllık işletme tecrübemizi 5 yıllık sağlık turizmi ve lüks segmentteki hizmet anlayışıyla birleştirdik ve yeni bir işletme anlayışıyla Sianji olarak devam etme kararı aldık. 
Bununla birlikte Sianji olarak yurtdışı ve yurtiçinden otel işletmesi ve sağlık turizmi olarak attığımız adımlardan dolayı yoğun talepler alıyoruz. Fakat çok ince eleyip sık dokuyoruz. Sağlık turizmi çok meşakkatli ve zor bir segment. Bu segmentte hizmet vermek için tüm faktörlerin lehinize olması işleri kolaylaştırıyor. 

AMACIMIZ, KONSEPTİ ZİNCİR HALİNE GETİRMEK

Yaptığımız her işte imzamızı hak edecek projeler olmasına özen gösteriyoruz. Empati yapıp müşterilerimizi ve yatırımcı perspektifini bir araya getiriyoruz ve başarılı projeler ortaya çıkıyor. Konsept projelere çok inanıyorum. Bundan sonraki amacımız yurtdışına açılabilmek.
Ayrıca İstanbul’da da eğer uygun bir lokasyonda uygun alanlar bulabilirsek, bunları değerlendiririz. Projenin arsasından itibaren, işletmesini, yatırımını ve konseptini zincir haline getirmek.Konseptimizi de koyabiliriz, işletmesini de yapabiliriz. 

OYTUN ÇAKIR; GELECEĞİN TATİL ANLAYIŞI DEĞİŞECEK

Daha sonra söz alan Sianji Group Başkan Yardımcısı Oytun Çakır ise Sianji’nin oluşum hikayesini anlattı. Sianji olarak yeni oteller olacağını kaydeden Çakır, ayrıca Sianji Life adında yeni bir konsept oluşturduklarını bildirdi. Türkiye ve dünyada tatil anlayışının herşey dahil olarak algılandığını kaydeden Çakır, “Biz geleceğin tatil anlayışını bugünden sunmayı hedefledik. Gelecekte insanlar, sağlıklarına kavuşmak için mental ve spiritual olarak dinlenebilmek için tatil yapacaklar.” diye konuştu. 
Çakır, detox paketlerinin ortalama 160 Euro olacağını anımsattı. 

Sianji Life Koordinatörü Çişem Çakır da şu bilgileri verdi;
“Misafirlerimize sağlıklı yaşamı öğretmek, huzurlu bir ortam sunarak bunu deneyimlemek. Bizde misafirler bir hafta geçirip, sağlıklı bir şekilde kilo verebilirler. Beslenme programları, fitness program ve spiritual programlar. 

SİANJİ GROUP’UN İKİ BÖLÜMÜ VAR

Sianji Group 'un Sianji İnşaat ve Sianji İşletme olarak iki bölümü var. İleriye yönelik Kat karşılığı proje geliştirme ve Otel İnşaat Proje danışmanlığı da grubu hedefleri arasında yer alıyor. Sianji Hotels olarak, işletme kontrat modeli ile işletmeler alıp Otelcilik konusunda markalaşmak ve işletme zinciri kurmak planlanıyor. Sianji Life olarak ise; Wellbeing Markası oluşturarak Sianji Otelleri bünyesinde yada fitness merkezlerinde veya müstakil olarak arınma ve zayıflama üzerine merkezler ile büyümeyi hedefleniyor. Resort Otel olarak 25 yıllık, sağlık oteli olarak 4 yıllık bir geçmişe sahip olan tesis, Mart ayı itibariyle sağlık bölümünü de yeniledi.  2014 itibariyle Sianji kültürünü yansıtan yeni otel projelerinin işletmesini de planlıyor. 2012-2013 yıllarında Türkiye ve Avrupa’da 9 farklı ödül alan Sianji yatırımlarına devam edecek.
 


Bu Haber 11.03.2014 - 12:00:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.