Tur operatörü FTI kış sezonu planını açıkladı

Tur operatörü FTI kış sezonu planını açıkladı
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden FTI'ın Genel Müdürü Ralph Schiller, şirketin kış sezonu planını açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın dördüncü büyük tur operatörü FTI, kış sezonu planını açıkladı. İndirimli fiyatlar ve özel iptal koşulları ile zayıf bir kış programı hazırlayan şirket, orta mesafe destinasyonlara yoğunlaşmayı hedefliyor.

Beş destinasyona odaklanacak

Kış döneminde FTI'ın yoğunlaşacağı destinasyonlar Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman olacak. Şirket, yeniden tırmanışa geçen Covid-19 salgınının hafiflemesinin ardından seyahat uyarılarının gevşeyeceğini ve rezervasyonların artacağını düşünüyor.

‘’Almanların tatil isteği kırılmış değil’’

Öte taraftan FTI insanları rezervasyon yapmaya teşvik etmek için önümüzdeki haftalarda cömert iptal koşulları ve kapsamlı indirimler sunmaya hazırlanıyor.

FTI Genel Müdürü Rlaph Schiller, ''2021 yılının nisan ayına kadar devam edecek olan kış sezonunun hangi koşullarda mümkün olabileceği konusunda dikkatli bir şekilde konuşabiliriz. Ancak birçok insan için tatil duygusal olarak önemli ve Almanların tatil isteği kırılmış değil.'' yorumunu yaptı.

Kanarya Adalarında 4 noktaya uçacak

FTI Kanarya Adaları özelinde şu anda Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig'den Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura ve Lanzarote'ye haftalık charter uçuşlar yapmayı planlıyor. Rlaph Schiller, ''Şu anda Kanarya Adaları için seyahat uyarısı var ancak baka sayılarının kışın yeniden kontrol altına alınacağını umuyoruz.'' diyor.

Umman’a Holiday Europe (Onur Air) ile uçacak

FTI'ın Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig'den, Umman-Salalah'a yapacağı charter uçuşlarının partner hava yolu şirketi Bulgar charter şirketi Holiday Europe (Onur Air'in Bulgaristan'da kurduğu charter hava yolu şirketi) olacak.

Mısır uçuşları Holiday Europe ve Condor ile yapılacak

Şirket Mısır uçuşlarını da Holiday Europe'un yanı sıra Condor ile yapacak. Uçuşlar Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig'den Hurghada, Marsa Alam ve Şarm El Şeyh'e yapılacak. FTI'ın kış döneminde uçacağı diğer ülkeler Agadir (Fas), Dubai (BAE) ve Türkiye olacak.



Bu Haber 17.10.2020 - 18:37:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.