İstanbul’daki 5 yıldızlı otelde peş peşe cinsel saldırı girişimi

İstanbul’daki 5 yıldızlı otelde peş peşe cinsel saldırı girişimi

Zorlu Holding'e ait Raffles Otel'deki düğünde, organizasyon şirketinin müdürünün yarım saat arayla iki kadın çalışana cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi.


Zorlu Center içinde bulunan Raffles Otel cinsel saldırı ile gündemde. Otelde düzenen düğünde, organizasyon şirketinin müdürü Mustafa Y.'nin, iki kadın çalışana cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi.

1 Şubat Cumartesi günü çalıştıkları şirket tarafından organizasyonu üstlenilen düğün etkinliğine görevli olarak katılmak üzere otele gelen K.C. ve P.A. kadın çalışanlar, düğünün bitiminde yarım saat arayla Mustafa Y.'nin cinsel saldırısına maruz kaldılar.

''Okmeydanı Kadın Doğum'daki doktor yüzümüze bakmadı''

Mağdurladan biri, ''Çalışırken başımızda olması gereken yönetici alkol alıp sarhoş oldu. Beni engelliler tuvaletine sokmaya çalıştı, arkadaşımız zorla öptü. Kamera kayıtları, her şey var. Evli ve çocuklu bu arada. Darp raporu aldık ama kadın doğumdan rapor alamadık. Çünkü Okmeydanı Hastanesi'nin kadın doğum uzmanı, bize savcılıktan izin almamız gerektiğini söyledi ve kafasını çevirip bakmadı bile. Adam zaten işinde atıldı, dava da açıldı. Şirketin ortaklarından biri arayıp şikayetimizi geri çekmemizi istediğini söyledi üstüne üstlük.'' dedi.

Tutuklandı

Olayların ardından yaşadıklarını sosyal medyada paylaşıp, önce doktora gidip darp raporu alan genç kızların ertesi sabah savcılığa yaptığı suç duyurusuyla harekete geçen polis, saldırgan yönetici Mustafa Y.'nin adresine yaptığı baskınla gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen Mustafa Y. tutuklanarak cezaevine kondu.



Bu Haber 05.02.2020 - 08:19:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.