Türkiye’deki 27'nci otel için imzayı attı

Türkiye’deki 27'nci otel için imzayı attı

Sakarya'da yapılacak 139 odalı Radisson Blu markalı otel için imzalar atıldı.


Radisson Hotel Group'un Türkiye'deki Raisson Blu markalı otel saysını 16'ya, Radisson Hotel Group markalı otellerinin sayısını ise 27'ye yükseltiyor. Ünlü zinciri ile Ege Ticari Yatırım ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret AŞ Sakarya'ya yapılacak 139 odalı tesis için imzaları attı.

Yapımına başlanacak tesiste 139 oda ve süite ek olarak; teras restoranı, 800 metrekarelik toplantı salonu, sağlık kulübü, yüzme havuzu yer alacak.

Radisson’un Türkiye’deki ağını güçlendirecek

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi Elie Younes, “Radisson Blu, Sakarya ile Türkiye'deki ailemize harika bir otel daha ekleniyor. Türkiye'deki 16. Radisson Blu ve 27. Radisson Hotel Group oteli olacak bu proje, Radisson Blu'nun en büyük üst segment marka olmaya devam ettiği ülkedeki ağımızı güçlendirecek.” dedi.

Otelin yatırımcısı Hikmet Bülent Güneş ise, “Radisson Hotel Group ile bu projede işbirliği yapmaktan ve ilk Radisson Blu otelini şehrimize getirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Radisson Hotel Group’un uluslararası otelcilik deneyimi ile bizim yerel uzmanlığımız bir araya gelince, misafirlerimize unutulmaz anlar ve dünya standardında deneyimler yaşatacağımızdan eminiz.” ifadelerini kullandı.

İşletmesini Radisson yapacak

Radisson Blu Hotel, Sakarya, Uluslararası Franchise Anlaşması kapsamında Radisson Hospitality AB tarafından işletilecek.

Yeni anlaşmayla birlikte Radisson Hotel Group'un Türkiye'deki toplam otel sayısı 27'ye yükselecek. Şirket, önümüzdeki 5 yılda Türkiye'deki otel sayısını 50'ye çıkarmayı hedefliyor.



Bu Haber 06.09.2019 - 11:26:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.