Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul’da 2 yeni atama 

Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul’da 2 yeni atama 

Samet Güney ve Müge Akın, Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul’daki yeni görevlerine atandı. 


15 yılı aşkın süredir sektörde kariyerine devam eden Samet Güney, otelin Yiyecek ve İçecekten sorumlu Mutfak Şefi olarak göreve geldi. Güçlü geçmişiyle dikkat çeken Müge Akın ise Kat Hizmetleri Müdürü olarak yeni pozisyonuna başladı.  

Samet Güney, Nofa Riyadh, A Radisson Collection Resort, Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau, Park Inn By Radisson İstanbul Atatürk Airport gibi Radisson Hotel Group bünyesindeki otellerde ve Hyatt Regency İstanbul Ataköy ve Swiss Diamond Hotel Prishtina’da çeşitli sorumluluklar üstlendi.  Lüks hizmet, konsept geliştirme, otel açılışları ve yeme-içme konusunda son derece yetenekli olan Güney, trendleri takip ederek hazırladığı kaliteli ve ayrıcalıklı yemek sunumlarıyla benzersiz menüler geliştiriyor. 

Müge Akın ise Mandarin Oriental Hotel Group, Jw Marriott Bodrum, Accor Hotels, Radisson Blu Niamey, Africa ve Hilton Garden Inn gibi otellerde yönetici olarak görev aldı. Otel açılışı öncesi proje yönetimi, personellerin eğitimi ve organizasyonu, temizlik ekipmanları ve yöntemleri, güvenlik önlemleri ve denetim konularında bilgi sahibi Akın, otelcilik geçmişinde başarılı uygulamalar gerçekleştirdi. 



Bu Haber 26.03.2022 - 09:32:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.