Bilet satışlarını 2021'in mart ayına kadar durdurdu

Bilet satışlarını 2021'in mart ayına kadar durdurdu

Avustralya'nın milli hava yolu Qantas, 2021 yılının mart ayına kadar uluslararası bilet satışını durdurduğunu açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Avustralyalı hava yolu şirketi Qantas, 2021 yılının mart sonuna kadar hemen hemen tüm uluslararası uçuşları askıya aldı. Şirket, 2021 yılının mart ayı sonuna kadar Yeni Zelanda ve Güney Pasifik'teki bazı bölgeler dışında hiçbir yere rezervasyon kabul etmeyecek.

Uluslararası bilet satışlarını durduran Qantas, planladığı uçuşları ise gerekleştirecek. Şirket, daha önce yaptığı açıklamada uluslararası uçuşları ekim ayına kadar askıya aldığını duyurmuştu. Qantas, Avustralya'da seyahat kısıtlamalarının bir süre daha devam edeceği için böyle bir karar aldığını belirtti.

Filosunda 231 uçak bulunan Sidney merkezli Qantas Hava Yolları, 143 noktaya uçuş düzenliyor. Şirketin ayrıca 94 yeni uçak siparişi bulunuyor.



Bu Haber 13.07.2020 - 10:26:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hale erkçetin 15.07.2020 - 01:06

    Thy uçuşlara başlayıp Güney Afrikadan İstanbul için tek yön bilete 14 bin tl fiyat biçerken ( full doluluk oranı ~ 15 saatlik uçuş -pardon ya kaybettikleri ayları biz vatandaşlarıda dahil olmak üzere bizim gibi dolar euro ile çalışmayan ya da çalışan herkesten tırpanlayarak alacaklar) Avustralya havayollarının bu kararı birçok ironinin göstergesidir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.