Prince Group otel çalışanlarına ne kadar maaş verecek?

Prince Group otel çalışanlarına ne kadar maaş verecek?

Bünyesinde 3 oteli bulunan Prince Group personeline vereceği taban maaşı açıkladı.


Bünyesinde, Royal Diwa Tekirova Resort, Euphoria Palm Beach Resort ve Royal Teos Thermal Resort Clınıc And Spa otellerini barındıran Prince Group, 2023 yılında personellerine vereceği taban ücreti 12 bin 500 TL olarak açıkladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Prince Group İnsan Kaynakları Koordinatörü Emre Topal şu ifadeleri kullandı:

“Bize göre beş yıldızlı tesislerimizin dört yıldızını çalışanlarımız oluşturmaktadır. Sezon boyunca kendi hayatları kadar değer verdikleri bir iş hayatları vardır. Misafirlerimize, tatillerinin ilk gününden son güne kadar iyi bir hizmet anlayışı sunmak için bütün özverileri ile çalışmaktadırlar.

Prince Group olarak “insana değer” politikası ile yola çıktığımız sezonda, ülkemizin içinde bulunduğu konjonktür düşünüldüğünde, çalışanlarımızın refah seviyesini koruma ve sosyal hayat koşullarını iyileştirmek birinci hedefimiz olmuştur.

Günümüzde yaşam ekonomisinin zorlaşması, üzerine kuzeyimizde yaşanan çatışma ve ülkemizde yaşadığımız deprem ve sel felaketleri sonrasında başta Antalya olmak üzere özellikle sahil kentlerine olan ilgi ile göçün artması şehrimizde yaşan tüm insanların hayat şartlarını zorlar hale gelmiştir. 

Hem bu nedenlerle hem de “İnsana Değer“ politikamız doğrultusunda Prince Şirketler Grubu Şirketleri Royal Diwa Tekirova Resort, Euphoria Palm Beach Resort, Royal Teos Thermal Resort Clınıc And Spa otellerimiz olarak çalışanlarımızın kendilerini daha güvende hissetmeleri ve turizm sezonuna olabildiği kadar motive girmeleri için 2023 yılı taban asgari ücretini 12.500 TL olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Değerli çalışanlarımız için almış olduğumuz bu kararın hayırlı olmasını umuyoruz ve şimdiden tüm paydaşlarımız için sağlıklı, başarılı ve keyifli bir sezon diliyoruz.

Bu vesile ile deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”



Bu Haber 21.03.2023 - 09:40:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hikaye...ocak maaşını ödemediler daha

    Mesut koca 22.02.2024 - 03:01

    Hepsi hikaye... Bu otelin bir çalışanıyım... Personele değer sıfır. Ocak maaşını ödemediler daha kimseye. Bilgide vermiyorlar. Bu otelden hayır gelmez.

  • Bravo

    Girkan 24.03.2023 - 09:48

    Helal olsun size.. Diğer yorumlardan anlaşıldığına göre geçmişte birşeyler yaşanmış. Ama bu adımları ile varken paylaşmayı bilen bir şirket olduğunu kanıtlamış. Tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun..

  • Bayram 21.03.2023 - 10:45

    Gerçek haber

  • İşçilerin maaş ödenmemesi

    Hasan 21.03.2023 - 10:39

    Bahsettiğiniz grubun bi kaç yıllık geçmişine baktığınızda maaşları ödemediğini kolaylıkla görebilirsiniz.Bu haber sadece reklam veya şirketin bitmiş prestijini artırmaya çalışmaktır.Taban fiyat yapana kadar hakkı olan maaşları ödemeleri daha yerinde bi davranış olacaktır.

  • Neye yeter

    Kadir karataş 21.03.2023 - 07:42

    Arkadaş 12500 TL demişsin. Ama inan iç bir şeye yaramaz bu dönemde.

  • Uzak durun

    Tayfun 21.03.2023 - 07:03

    Aman ha işsiz kalın daha iyi bu grup kesinlikle para ödemiyor

  • Haftalık 45 saatse geleyim

    Murat 21.03.2023 - 01:30

    Merhaba, otellerde çalışanlar genelde izinsiz, haftalık 45 saatin üzerinde çalışıyorlar. Burada 12500tl ye haftalık 45 saat çalıştıracaksa ve bu parayı verecekse, sigorta primini de bu maastan gosterecekse güzel bir haber. Tebrik ederim. Ama değilse haberi bence silmelisiniz.

  • Mehmet ali 21.03.2023 - 12:58

    Bu grupta çalışıp parasını alamayan çook kişi var ben avukatla 1 yıl sonra almıştım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.