Pegasus’ta kabin bagajı da paralı oldu 

Pegasus’ta kabin bagajı da paralı oldu 
Pegasus Hava Yolları, ‘yeni uçuş paketi’ adı altında kabin bagajını paralı hale getirdi.

Bütçeli hava yolu şirketlerinin değişik uygulama ve paketlerle elini yolcunun cebine atma uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. 

Ali Sabancı'nın sahip olduğu Pegasus Hava Yolları, yeni çıkardığı ‘light’ isimli uçuş paketliyle kabin bagajı direkt ilan etmeden ücretli hale getirdi. Pegasus Hava Yolları’ndan ‘light’ uçuş paketi alan yolcuların, uçak altı ve kabin bagajı hakkı bulunmayacak. Bu yolcular, gerek kabine alacakları gerekse uçak altına verecekleri bagajları için ekstra ücret ödemek zorunda kalacak. 

Pegasus Bagaj

Süper Eko, Avantaj ve Comfort Flex paketi olan yolcular ise bilete daha fazla ödedikleri için hem uçak altı hem de kabin bagajı hakkına sahip olacak. 14 Şubat’ta başlayacak ve Kıbrıs ile yurt dışı uçuşlarında geçerli olacak uygulamaya sosyal medya platformu X kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi. O tepkilerden bazıları şöyle:

Pegasus Bagaj

Pegasus_Bagaj


Bu Haber 13.02.2024 - 14:59:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bence cok normal, tercih artıyor.

    Taksu 14.02.2024 - 11:15

    Hiç bagajı olmayan daha uygun uçacak, bence gayet normal bir düzenleme. bagajli ücretini fiyatini baska firmalarla karşılaştırırsin hangisi işine geliyorsa o firmayı seçersin abartılacak bir durum deyil, çoğu Avrupa charter firmaları aynısını yapıyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.