Kırım ile Antalya arasında bir ilk gerçekleşebilir

Kırım ile Antalya arasında bir ilk gerçekleşebilir

Tur operatörü Pegas Touristik'e ait Pegas Fly'ın Kırım'dan Antalya'ya uçuş başlatabileceği belirtildi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsia), Rusya'nın değişik havalimanlarından gerçekleştirilecek taifeli ve charter uçuşlar için yeni izinler düzenledi. Rosaviatsia, Rusya'nın değişik şehirlerinden aralarında BAE, Çin, İtalya, Yunanistan ve Türkiye'nin de yer aldığı çok sayıda ülkeye uçuş izni verdi.

Azur Air 7 yeni nokta için izin aldı

Uzun süredir popüler destinasyonlara dönük tarifeli uçuş ağını genişleten Azur Air; Makhachkala, Vladivostok, Khabarovsk, Saratov, Ulyanovsk ve Anapa'dan Dubai'ye ve Moskova'dan Çin'in Yichuan şehrine uçuş izni aldı.

Red Wings'e İstanbul izni

Coral Travel'ın hava yolu şirketi Red Wings ise Çin'in 9 şehrine Moskova'nın Zhukovsky Havalimanı'ndan 3 şehrine ise St Petersburg Havalimanı'ndan uçmak için izin aldı. Red Wing aynı zamanda Yekaterinburg ve Kazan'dan İstanbul'a, Ural Airlines ise Soçi ve Anapa'dan İstanbul'a uçuş hakkı elde etti.

Antalya-Kırım arasında bir ilk yaşanabilir

Öte taraftan Pegas Touistik hava yolu şirketi Pegas Fly, Kırım'ın başkenti Simferopol'den uluslararası uçuş yapan ilk taşıyıcı olabilir. Rosviatsiya Pegas Fly'a, Simferopol-Antalya arasında uçuş düzenlemesi için izin verdi. Pegas Fly'ın Türk ve Rus sivil havacılık kurumlarından izin aldıktan sonra uçuşlara başlayabileceği, ancak ABD yaptırımları nedeniyle uçuşların gerçekleşmeme ihtimalinin de olduğu ifade edildi.

NOT: Verilen uçuş izinleri bu uçuşların kesin olarak yapılacağı anlamına gelmiyor. Hava yolu şirketi, verilen izinleri kullanmayabilir ya da o hakkı kullanmaktan tamamen vazgeçebilir.



Bu Haber 12.11.2019 - 10:16:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.