Palandöken'deki çığ eğitim merkezini otele dönüştürecekler

Palandöken'deki çığ eğitim merkezini otele dönüştürecekler
Palandöken Kayak Merkezi'nde bulunan AFAD'a ait Çığ Eğitim Merkezinin otele dönüştürüleceği belirtildi.


Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Palandöken'de bulunan AFAD Çığ Eğitim Merkezinin otele dönüştürüleceği açıklandı.

SÜLEYMAN SOYLU DA SICAK BAKMIŞ

Erzurum Ajans'ta yer alan haber göre, Vali Oktay Memiş'in girişimiyle bir süredir kullanılmadığı belirtilen eğitim merkezi Vilayetler Evi (VE) bünyesinde 30 odalı otele dönüştürülecek. Vali Memiş'in, söz konusu binanın otele dönüştürülmesi fikrini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Erzurum ziyareti sırasında gündeme getirdiği ve bakanın da konuya sıcak baktığı belirtildi.

OTEL YATIRIMLARINA İHTİYACIMIZ VAR

Palandöken Kayak Merkezi’nin ciddi anlamda otel yatırımlarına ihtiyaç olduğunu söyleyen Oktay Memiş, Geldiğim günden bu yana herkes aynı şeyi söylüyor. Gerçekten de bu açığı kapatmak için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Biz de bu noktadan hareketle bir süredir kullanılmayan ve dağa hiç bir katkısı olmayan binayı Vilayetler Evi’ne verdik. Harcayacakları bir kaç milyon lirayla burada 30 odalı butik bir otel yapacaklar. Binanın pistlere yakın bir noktada olması nedeniyle tesis ihtiyacını da biz karşılayacağız. Bununla ilgili de çalışma yapıyoruz ” diye konuştu.



Bu Haber 14.02.2019 - 11:03:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.