Asteria ve Selectum otellerine iki koordinatör yardımcısı

Asteria ve Selectum otellerine iki koordinatör yardımcısı
ATG Hotels, grup çatısı altında bulunan Selectum ve Asteria otellerinin yönetim kadrosunda yeni bir yapılanmaya gidiyor.

ATG Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Oya Erdoğan mevcut görevine ilaveten Asteria Hotels & Resorts markasından sorumlu genel koordinatör yardımcılığı görevine; Selectum Luxury Resort Hotel genel müdürü olarak görev yapan Gökhan Ergen ise mevcut görevine ilaveten Selectum Hotels & Resorts markasından sorumlu genel koordinatör yardımcılığı görevini üstlendi. Her iki isim de, TG Hotels Genel Koordinatörlüğüne bağlı olarak çalışacak.

ATG Hotels Genel Koordinatörü Hikmet Arabacı “Yapmış olduğumuz yeni görevlendirmeler sonrasında, Selectum ve Asteria markalarının yaşanan küresel pandemi krizinden en hızlı şekilde çıkmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle her iki çalışma arkadaşıma da yeni görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Oya Erdoğan

Orta ve Lise öğretimini Roma İtalya’da bitirdikten sonra ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Turizm sektörüne ilk adımını İtalyanlara yönelik profesyonel turist rehberliği ile atan Erdoğan, daha sonra 2002 – 2019 yılları arasında Maritim Pine Beach Hotel Belek’te otelcilik sektörüne başladı. Görev yapmış olduğu yıllarda genel müdür yardımcılığına kadar yükselen Erdoğan, Ağustos 2019 itibari ile ATG HOTELS bünyesindeki otellerin satış pazarlama direktörlüğü göreviniüstlendi. Evli ve bir çocuk annesi olan Oya Erdoğan, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Gökhan Ergen

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Gökhan Erdoğan, Gloria Serenity Resort’ün açılışında genel müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Daha sonra sırasıyla Susesi Luxury Resort, Sherwood Kemer, Concorde De Luxe Resort genel müdürlüğü görevlerini üstlenen Ergen, Kasım 2018 itibari ile ATG Hotel bünyesindeki Selectum Luxury Resort Hotel genel müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babası olan Ergen, iyi derecede İngilizce biliyor.



Bu Haber 11.05.2020 - 11:07:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.