‘Otelin sahibiyiz’ diyen dolandırıcılar çalışanları 15 milyon TL dolandırdı

‘Otelin sahibiyiz’ diyen dolandırıcılar çalışanları 15 milyon TL dolandırdı

İzmir’de otelin sahibiymiş gibi arayarak otelleri 15 milyon TL dolandıran 11 şüpheli tutuklandı.


İzmir’de birçok otelin resepsiyonunu arayarak ‘Otelin sahibiyim, tadilat yapacağız. Acil para lazım’ diyen dolandırıcılar, 47 otel personelini toplamda 15 milyon TL dolandırdı.

​İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan soruşturmada şüphelilerin kimlikleri ve adresleri tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla 11 şüpheli gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramalarda, 22 bin TL nakit para, telefon, sim kart, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6’sı çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 5’i tutuklandı.



Bu Haber 26.08.2023 - 09:11:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Uyanıklar

    Hakan h 28.08.2023 - 11:05

    Enayi ler olmasa uyanıklar neden geçirecek diye söz var

  • Bu Adalet ile

    Busezon Busezon 26.08.2023 - 09:31

    Bizde ki bu muz cumhuriyeti adaleti ile daha çok dolandırıcılık,hırsızlık,soygun,ahlaksızlık,karaborsacılık,sahtecilik,fahiş ve haksız kazanç dolandırıcılığı gibi pek çok şeylere şahit oluruz...kimse merak etmesin....... Bu alçaklar 15 milyon dolandırıcılık yapıyorlar ve yakalandıkları yerlerde sadece 22 bin tl nakit para bulunabiliyor buda demek oluyorki bunlar sadece az bir ceza alacaklarını bildikleri için paraları biryerlere saklıyorlar ve maksimum 3 veya 5 sene yatar çıkarız sonrada o paraları yeriz ömrümüzün sonuna kadar diye plan yapmışlar belli..... Allah cc vere bizdeki adalet bunlara madalya takıp arka kapıdan dışarı çıkarmasa.... Bu kadar saćma sapan kanunlar ve adalet vallahi madagaskarda bile yok ????????????????????????????????????????????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.