Oteldeki yangında 3 kişi ölmüştü... İşte yangının çıkış nedeni

Oteldeki yangında 3 kişi ölmüştü... İşte yangının çıkış nedeni

İstanbul-Pendik'te üç kişinin öldüğü otel yangınının nedeni belli oldu.


Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Doğu Mahallesinde bulunan Yeşilçam Otelde çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralanmıştı. Gelen son bilgilere göre, hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını hayatını kaybetti. Böylelikle yangında hayatını kaybeden kişi sayısı 3'e yükseldi.

Doğalgaz tesisatı bulunmayan oteldeki yangınla ilgili ön raporda, yangının bodrum katında bulunan elektrikli sobanın kumaşı tutuşturması sonucu çıktığı tespit edildi. Yangında hayatını kaybedenlerin ise Tuğba Üstündağ, İbrahim Duran ve Feyzullah Canyetim isimli yurttaşlar olduğu öğrenildi.

Ruhsatsız olarak faaliyet gösteren otelin fuhuştan dolayı 90 gün, ruhsatsız faaliyet göstermekten dolayı da 18 Kasım 2021, 26 Kasım 2022, 06 Ocak 2022, 24 Ocak 2022, 11 Ocak 2022 ve 01 Mart 2022 tarihlerinde olmak üzere toplam 6 kez mühürlendiği ortaya çıkmıştı.

Olay sonrası gözaltına alınan, aralarında otel sahibi ve resepsiyon görevlisinin de bulunduğu, 5 kişinin adliyedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.



Bu Haber 27.03.2023 - 18:05:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.