Otelcinin vurduğu 2 kişi gömüldüğü yerden sağ çıktı

Otelcinin vurduğu 2 kişi gömüldüğü yerden sağ çıktı
Kaldıkları apart otelin sahibiyle kavga eden iki arkadaş silahlı saldırıya uğradıktan sonra diri diri gömüldü. Gömüldükleri yerden sağ çıkan iki arkadaş karşılaştıkları jandarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

İstanbul Beyoğlu’nda apart otel işleten A.A. yeni yılın ilk günü apartta kalan A.Ç.ve M.Ç, ile tartıştı. Tartışma sonrası arkadaşları ile gezen A.A ve arkadaşları A.Ç ve M.Ç. ile karşılaştı  A.A’nın arkadaşı M.B., ayağından ve omzundan vurduğu iki arkadaşı araca aldı ve aracı Eyüpsultan'daki ormanlık alana sürdü.

Sabah’ta yer alan habere göre araçtaki kazma ve kürekle iki arkadaşa mezar kazdıran A.A., mezar kazma işlemi bittikten sonra ikiliyi boyunlarına kadar mezara gömdü. A.A. ve arkadaşları, aynı araca binerek olay yerinden uzaklaşırken, iki arkadaşı ölüme terk etti.

A.Ç. mezardan çıkmayı başarırken, M. Ç’nin ise isabet eden kurşunlar nedeniyle bilinci kapandı. A.Ç. arkadaşını mezardan çıkarttıktan sonra, caddeye yürümeye çalışırken yolda jandarma ekipleriyle karşılaştı, Ekipler, iki arkadaşı hastaneye götürdü. Ahmet Ç. tedavi edilirken, ağır yaralanan Muhammet Ç. yoğun bakıma kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Bu Haber 07.01.2022 - 10:58:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • yuh be 07.01.2022 - 11:15

    MEMLEKETIN GELDIGI DURUMA BAK YAZIKLAR OLSUN. BÖYLE OTELCİLİK Mİ OLUR.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.