Otel işletmecisi çiftin cinayet davasında önemli gelişme

Otel işletmecisi çiftin cinayet davasında önemli gelişme

2021 yılında otel işletmecisi Esra ve Nuri Yıldız çiftini öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 3 sanığın davasında, tanıklar dinlendi.


10 Ekim 2021 yılında Beyoğlu ve Fatih'te, otel sahibi Nuri Yıldız'ı Beylikdüzü'nde silahla vurarak, eşi Esra Yıldız'ı ise Avcılar'daki evinde boğazını keserek öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan Aleyna (21), Ferhat (28) ve Mühyettin (36) Yıldız’ın tanıkları Küçükçekmece 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dinlendi.

Sanıklarla bir süre aynı koğuşta kalan ve delillerin karartıldığını iddia eden tanık O.D. "Mühyettin koğuşta cinayeti anlattı. Kriminalde bir ayakkabı varmış, onda ve kamerada oynama yaptıklarını geriye sadece bir hat ve ETS kayıtları kaldığını söylüyorlardı." iddiasında bulundu.

Sanıkların kısa süre sonra cezaevinden çıkacağı nedeniyle kendisinden delileri karartma konusunda yardım talebinde bulunduklarını belirten O.D, olayın aslını öğrendikten sonra yardım etmekten vazgeçtiğini ve tehdit edildiğini ifade etti.  O.D. delilleri polis olan iki silah eğitmeninin kararttığı iddiasında bulundu.

Sanıkların amcası ise sanıkların otel sahibi çifte oyun oynayıp otelin üstüne konacakları iddiasında bulundu.



Bu Haber 11.01.2023 - 13:05:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.