Öğrencilere ikramda bulunan THY hostesi sosyal medyanın gündeminde

Öğrencilere ikramda bulunan THY hostesi sosyal medyanın gündeminde

Türk Hava Yollarının Antalya’dan İstanbul’a gelmek üzere kalkış yapan uçağında bir hostesin aç olduklarını ifade eden 3 öğrenciye fazladan ikramdan bulunması sosyal medyada gündem oldu.


Türk Hava Yolları (THY) Antalya-İstanbul uçuşunda hostesin öğrencilere fazladan sandviç ikram etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Ekinci’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “Dün akşam Türk Hava Yolları'nın Antalya - İstanbul uçağında ikram servisinde yan sıramda oturan üç genç öğrenci (iki kız, bir erkek) hostes hanıma "Abla sandviç kalırsa biz birer tane daha alabilir miyiz?" dedi. Hostes servisi tamamlayıp üç sandviçle geldi. Çocuklar sevinçle onları da yedi. 5 dk sonra hostes yine geldi "İçime sinmedi birer tane daha getirdim" dedi. Çocuklar uçacaktı mutluluktan. Havaalanında burgerciye gitmişler, üç menü 1100 TL'ymiş, yiyememişler. Öğrenci dostu bu hostes hanım bulunup takdir edilse, ödüllendirilse ne güzel olur değil mi?” ifadelerini kullandı.

Paylaşım kısa sürede sosyal medayda gündem olurken Ekinci’nin açtığı ankete verilen cevaplar ise dikkat çekti.

Ekinci’nin ‘Sizce THY yönetimi ne yapmalı sorusuna yüzde 66,1 oranıyla ‘Ödül vermeli’ cevabı verilirken yüzde 24,5 oranıyla ‘Bir şey yapmasına gerek yok’, yüzde 9,4 oranıyla ise ‘Cezalandırılmalı’ yanıtı verildi.

Konuyla ilgili THY’den de açıklama yapıldı. Açıklamada “Ömer Bey merhaba, içimizi ısıtan bu anıyı bizimle paylaştığınız için mutlu olduk. Kabin Hizmetleri Başkanımız ilgili kabin ekibi arkadaşımıza teşekkürlerini Genel Müdürümüzün selamlarıyla birlikte iletti. Vesile olduğunuz için teşekkür ederiz.” denildi.




Bu Haber 19.12.2023 - 11:50:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.