Nihat Tümkaya: Sezon çok iyi gidiyor, 12 Kasım’a kadar açığız

Nihat Tümkaya: Sezon çok iyi gidiyor, 12 Kasım’a kadar açığız

Antalya başta olmak üzere birçok destinasyonda istenilen seviyede bir turizm sezonu yaşanmazken, Fethiye’den gelen haber ise adeta şaşırttı.


Liberty Fabay Hotel Fethiye Genel Müdürü Nihat Tümkaya, Liberty Hotels olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Türkiye’de pek çok turizm profesyoneli işlerin iyi gitmediğini, dolulukların düşük olduğunu belirtirken, Liberty Fabay Hotel Fethiye Genel Müdürü Nihat Tümkaya’dan tam aksi yönde bir açıklama geldi.

“Sezonu 17 Mart’ta açtık”

Fethiye bölgesi olarak bu sene sezonu İngiliz partnerlerin talebiyle 17 Mart gibi oldukça erken bir tarihte açtıklarını belirten Nihat Tümkaya “Normal şartlarda Fethiye bölgesinde oteller Nisan'ın sonu gibi açılıyor. Sezon o zaman başlıyor. Liberty Fabay otelimizi 17 Mart’ta açtık. Ve bu sene 20 Kasım'a kadar uçuşların devam etmesi nedeniyle sezonumuzu uzatma kararı aldık. İngiliz yoğunluğuyla devam ediyoruz. Kasım'ın 12'sine kadar da sezonu dolu geçiriyoruz.” dedi.

“Gelecek senenin satışlarına başladık”

Bunun gelecek seneler için de yabancı tur operatörleri açısından güzel bir taahhütname olduğuna dikkat çeken Tümkaya, “Gelecek senenin satışlarına bu senenin Ocak ayında başladık. Sözleşmelerimizi oldukça erken yaptık. Bu arada İngiliz pazarının yanı sıra Avrupa pazarı, Orta Doğu pazarı ve Doğu Avrupa pazarında faaliyetlerimize devam ediyoruz. Oradan da alternatif pazarları Fethiye bölgesine çekmeye çalıştık. Son derece de başarılı olup güzel sonuçlar aldık. Dalaman Havalimanı'na uçuş olan her yere gidip tanıtımlarımızı yapmak üzere faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunun da olumlu sonuçlarını aldık. Fethiye bölgesinde üç yıl önce açtığımız Liberty Fabay otelimizi hem kalite hem standart olarak uluslararası arenalarda çok iyi tanıttık. Geri bildirimlerimiz çok iyi, yüzde 96 memnuniyet oranını yakaladık. Özellikle İngiliz pazarı çok hassas ve önemlidir bu konuda. Çalışmalarımızı bu şekilde gelecek yıllara sürdürmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 12.08.2023 - 11:18:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Profesyonellik

    Tolga Demirel 14.08.2023 - 09:15

    Beyefendi , gerçek bir profesyoneldir, belki o yüzden.. Alanya, Antalya otellerinin patron kaprisleri ve egolarından bir ölçüde kurtulmuş bir yöneticidir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.