Neşet Koçkar'dan o iddiaya yalanlama

Neşet Koçkar'dan o iddiaya yalanlama
Neşet Koçkar, Intourist ile ilgili Forbes-Rusça'da çıkan haberi yalanladı.

TuizmGüncel

Forbes-Rusça, Anex Tour'un sahibi Neşet Koçkar'ın Krasnodarlı iş adamı Roman Batalov ile birlikte Thomas Cook'un Rusya ayağı Intourist'i satın almak için teklif verdiği iddiasını gündeme getirdi.

‘Yarı yarıya ortak olacaklar’ iddiası

Haberin detayında, Forbes'un Intouist'in satışı ile ilgili müzakere yürüten üç farklı kaynağa dayandırdığı bilgiye göre, Neşet Koçkar; Rusya eski Tarım Bakanı Alexander Tkachev'in üvey oğlu, Krasnodarlı iş adamı Roman Batalov ile birlikte Intourist'i satın almak için 10 milyon dolarlık bir teklif verdi. İddiaya göre Koçkar ve Romanov, Intourist'in yüzde 50 yüzde 50 ortağı olacak.

Neşet Koçkar'ın 18 Ekim'de Soçi'ye giderek Roman Batalov'la olası projeleri görüştüğü belirtilen haberde, Intourist'in satışı için Moskova'da potansiyel alıcılara yapılan sunuma, Neşet koçkar ile Roman Batalov da katıldığı ifade edildi.

Intouist'in temsilcileri ise müzakerelerin sürdüğünü ancak henüz bir anlaşmanın söz konusu olmadığını açıkladı. Haberde, konuyla ilgili olarak Anex Tour'dan ve Romanov'dan görüş alınamadığı ifade edildi.

Koçkar'dan yalanlama

Konuyla ilgili olarak TurizmGüncel'in ulaştığı Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Nelet Koçkar ise, Intourist'i satın almak için Roman Balatov'la birlikte teklif verdiği iddiasını yalanladı. Koçkar, başka bir grupla teklif verip vermediği ya da ne kadarlık teklif verdiği konusunda yorum yapmazken, haberin doğru olmadığını belirtmekle yetindi. TurizmGüncel'in ulaştığı Intourist yetkilileri de iddiayı yalanladı.



Bu Haber 28.10.2019 - 18:17:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.